Producătorii agricoli locali îl blestemă pe Emil Boc pentru dezastrul de la Zilele Recoltei: „Ne-am întors cu marfa acasă și o aruncăm la gunoi! Îl blestemăm pe Emil Boc de 7 popi, când moare, nu îi fac dezlegările!”

Comentarii

Eva

19.09.2016 15:49

PACAT, CA NU S-A  FACUT. SUFICIENT. RECLAMA    !!! 

ion

20.09.2016 06:41

nu este vorba numai de reclama.In piata de la IRA aflata la 200 metri preturile erau mult mai mici.Sigur platoul de la Sala Sportului era departe de o piata si atunci se cumpara si la preturi mari.Aceiasi producatori din Jucu sau Sanicoara aveau preturi mult mai mici in Piata Mihai Viteazu.Eu nu zic ca nu se munceste mult la gradinarit dar totusi 5 lei un kilogram de rosii in plin sezon este mare.S-au obisnuit ca pe vremea lui Ceasca sa creasca preturile cand este targ.

Florin

20.09.2016 10:45

S-a facut reclama, au pus afise la toate scarile de bloc, dar surpriza a fost ca pe afise nu era trecuta locatia!De unde clienti?

Simona Gabrian

20.09.2016 13:44

  Buna ziua. De vina nu este Emil Boc sau locatia ...producatorii au tinut la pret. Cand doresti sa vinzi atunci faci comert...negociezi pretul...mai scump cu mult ca la piata.NU SE POATE DRAGI PRODUCATORI pretul trebuie sa fie pentru toate buzunarele.

Adam

19.09.2016 20:10

Bai agricultorilor. Bai paizanilor. Bai rednecksilor. Cum sa blestemati ma ruralilor pe Domnul Mocan Emil? El si cu fiul Paunel au facut din Cluj capitala culturala ieuropeana, maaa!! CULTURA bai! Nu agriCULTURA voastra.

S. Adrian

19.09.2016 22:18

Ma intreb si eu ca omul naiv, ca sa nu zic vorbe mai nedemne, la orice eveniment din Piata Unirii, cand eu aud drum beat-ul langa Kaufland Marasti, nu se face galagie? Acum imi dau seama de ce piata a fost arata si plantata toata cu pavaj, sa se poata dezlantui concertele de tot felul...Dar cu vinetele ce ati avut?Se zice uneori in cazuri asemanatoare, nu dau nume, nu vreau sa jicnesc nici macar indirect pe cineva, dar este o vorba romaneasca:Prostia cat capra!

Nicu

20.09.2016 05:58

Am fost acolo pregatit "sa pun pe iarna" , dar m-am ingrozit de preturile practicate.Am vrut sa iau si ceva prajituri de casa, dar nu existau decat placinte, chit ca in reclama se vorbea de ele. De exemplu vinetele erau 2 lei/kg, rosii in jur de 5 lei, nu mai vorbesc de Capia, gogosari, struguri Ceasla, de la 5 lei in sus. Probabil ca exista si prin zona producatori de vinete, de Ceasla struguri de Vrancea,  dar la asa preturi de piata? Asa ca m-am dus la Dezmir, am platit intrarea 2,5 lei si am cumparat totul la jumate de pret, vinete 1,2 lei, rosii 2 lei, capia 3,5, gogosari 2,5. Intradevar, ghinion curat pentru acesti producatori, obisnuiti cu asemenea preturi in zona Grigorescu- Plopilor,Manastur si  care profita de neputinta unor cetateni de a se deplasa la Dezmir, IRA. Daca voiau sa vanda marfa lasau din pret. Oare sa le fi fortat cineva mana sa tina "sus stacheta" preturilor? Oameni au fost,  era plin, dar la asemena bisnitareala sa avem pardon! Si tinti cont,  intrarea era libera,  banuiesc ca si pentru comercianti.  

Sanyi

20.09.2016 15:41

Agricultori spun ca a fost lume dar se uitau numai si plecau. De aceea plecau ca preturile erau cu mult mai mare decat la piata. Ei muncesc pentru produsele agricole dar si noi muncim pentru bani. Asa ca banul mai poate sta in buzunar ca nu se strica dar ei daca stiau ca produsele se strica, trebuia sa lese la pret, sa faca un pret mai mic decat in piata. Si atunci cine este de vina, Boc? Ei, ca au vrut sa castige in trei zile cat in trei luni in piata. Bravo lor, sa fie invatatura de minte pentru la anul. 

Doc

20.09.2016 09:26

Nu prea a avut treaba cu vadul, lume a fost, publicitate a fost, dar si pret a fost. Poate la sala sporturilor le cadeau in plasa clujenii plimbareti care se intampla sa fie prin zona si care habar nu aveau de ce este in piata. Am fost si eu, ca si cineva de mai sus, cu gandul sa cumpar cateva zeci de kg de legume pentru a pune pe iarna, dar m-am lovit de niste preturi...efectiv dublu fata de ce este in piata. Pai cand te duci cu aprox 200 lei si contati ca de bani aia tu iei marfa de aprox 100...iti cam pasa. Pacat ca au ramas cu marfa nevanduta.       

codru

20.09.2016 09:34

Pai realitatea este ca preturile erau mai mari decat in orice piata, marfa in general nu prea parea proaspat recoltata. Mai degraba adusa cu hei-rupul pe ideea o sa vina multi si vindem tot gramada.Am tot respectul pentru munca agricultorilor, inteleg sa platesc mai mult decat la supermarket dar daca accept sa dau 5 lei pe kilul de rosii inseamna ca nu plec cu niciuna stricata in plasa. Singurul minus al locatiei a fost eventuala dificultate de a ajunge la masina cu cumparaturile. Aceeasi marfa in piata de engros din Bistrita de ex este la jumatate de pret. 

tinel

20.09.2016 14:49

Ce s-a spus mai sus e perfect adevarat.Am fost si eu,unde erau marfa buna si pret acceptabil se vindea caci lume a fost  multa. In rest.....!!! daca e targ se dubleaza preturile??

Ica

20.09.2016 20:19

Joi la piata volanta din Gheorgheni produsele se vindeau cu 2-3 lei mai ieftin decat duminica.Am fost duminica si am vrut sa cumpar gogosari si ardei capia dar cand am vazut preturile am renuntat.Luni in piata mare erau preturi mai mici ca la Expo.A
fost lume, m-am intalnit cu multe cunostinte din Manastur si Grigorescu dar ca si mine au renuntat sa cumpere din cauza preturilor mari

Maria

20.09.2016 22:47

Lume a fost , dar preturile au fost mari. Am cumparat ardei iuti la 8 lei/ kg . Pe o bucatica de  ciocolata de casa fara zahar, cica cu stevie (oare?)  si pe care, din trei muscaturi am lichidat-o,  am platit 10 lei. 

Monica

21.09.2016 18:54

Pupatorii in fund ai primarului au sa va reproseze ca vreti sa prezentati numai lucrurile rele.

Monica

22.09.2016 20:15

Da, da suntem pupatori in fund.

Lorenzo

29.09.2016 16:52

Da, si eu pot sa va mint ca am trecut pe la Zilele Recoltei, dar n-am cumparat pentru ca preturile erau prea mari. Apoi ca am fugit in piata de la IRA pentru ca era aproape si am cumparat de acolo.

Adauga comentariu