Probabil se credeau Bob Marley: Cu droguri la primul festival de muzică reggae din oraș

În weekend clujenii s-au putut bucura de IratioN fest, primul festival de muzică reggae din oraș. Acesta a avut loc sâmbătă și duminică, în Pădurea Hoia, mai exact în parcul de biciclete “Hoia Dirtpark”. Pe lângă iubitorii de muzică s-au aciuat și cei de prafuri – una dintre minusurile de care au parte toate festivalurile de gen organizate în municipiu. Astfel, trei tineri care aveau asupra lor droguri au fost depistaţi de jandarmii, în Pădurea Hoia-Baciu, în zoa festifalului.

“Sâmbătă, 9 iunie, în jurul orei 18.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona Pădurii Hoia-Baciu, au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 25-30 de ani asupra cărora au fost găsite un borcan care  conţinea  muguri de substanţă vegetală de culoare verde-maroniu, două ciuperci sub formă vegetală de culoare deschisă şi un joint rulat, susceptibile de a avea efecte psihoactive, respectiv două mărunţitori şi două cutii de foiţă. Documentele şi substanţele descoperite asupra acestora au fost înaintate D.I.I.C.O.T. Cluj-Napoca, în vederea continuării cercetărilor” – se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Comentarii

un cretinache anonim

12.06.2018 15:51

vrea sa va anunte ca si el si-o trage in vena si prizeaza pe nari la fiecare festival. dar cum nu prea are bani, suge trabuc de piele. primeste oferte la IP: 78.96.65.14

Adauga comentariu