PRM Cluj renunta la batalia pentru Primaria Cluj-Napoca. Partidul va sustine un independent. In fapt, nu au strans semnaturile necesare

Conducerea filialei locale a PRM confirma speciulatiile aparute in presa, potrivit carora candidatul anuntat pentru Primaria Clujului, Bogdan Huja, ar fi avut o intalnire confidentiala cu candidatul independent Octavia Buzoianu.

In cadrul acestei intalniri au avut loc discutii pe marginea ofertei electorale a independentului Octavian Buzoianu si undele dintre ideile cuprinse in orferta electorala a partidului.

“Partidul Romania Mare, filiala Cluj, analizand oferta electorala a independentului Octavian Buzoian, a ajuns la concuzia ca se justifica sprijinul unei candidaturi unice din partea partidelor politice importante la Primaria Clujului, pentru a asigura succesul acestuia in lupta cu actualul detinator al functiei de edil  al municipiului nostru”, a declarat Dan Brudascu, presedintele ales al filialei judetene a PRM Cluj.

Surse din cadrul PRM ne-au spus ca, in fapt, partidul a ajuns intr-o situatie atat de dramatica incat nu a fost in stare sa stranga semnaturile necesare.

Adauga comentariu