Prin urmare se poate: Poliţiştii locali pot să respecte legea, să nu mai parcheze abuziv! Felicitări!

În sfârşit, insistenţa de care am dat dovadă publicând, zilnic, în Ziar de Cluj, cum poliţiştii locali ai municipiului Cluj-Napoca parchează abuziv în faţa propriului Dispecerat, a dat roade: în această dimineaţă totul era regulamentar, Legea respectată, a fost o adevărată plăcere să fotografiez şi să nu mă enervez în numele contribuabililor.

Sper să îi şi ţină acest respect. Oricum voi fi prezent să aplic corecţia jurnalistică necesară. Să nu uităm: o tigaie plină, hrăneşte, una goală, educă... Şi acesta este unul dintre rolurile mass media: educaţia civică, civismul. Asta o spun în atenţia miliţienilor de la Secţia 5 Poliţie Cluj-Napoca care, pentru a "servi" pe oricine altcineva decât cetăţeanul, şi-au permis să amendeze dreptul la opinie şi libertatea de expresie. Şi-au permis o tentativă de cenzură prin amendă.

CITEŞTE: Vorbim despre dreptul de a fi răi de gură, drept câştigat cu sânge în stradă. Sânge vărsat de strămoşii în uniformă ai actualilor asasini ai libertăţii de opinie

CITEŞTE: VÂNĂTORI DE NESIMŢIRE: Cu complicitatea poliţiştilor de la Secţia 5 Cluj-Napoca, “bonţidenii locali” parchează cum vor muşchii lor, abuziv, sub geamurile Dispeceratului Poliţiei locale Cluj-Napoca!

Mulţumesc pe această cale primarului Emil Boc că, în sfârşit, s-a săturat şi Excelenţa Sa, să o încaseze pentru nesimţirea şi abuzul altora şi o fi intervenit ca măcar în intervalul orar în care trece prostul de mine prin zonă să se respecte Legea.

Jos pălăria!

Adauga comentariu