Prin emiterea unei autorizații de construire, Primăria a facilitat îngrădirea accesului unui clujean la propria locuință

Comentarii

geo

08.09.2017 09:22

Mai nene, puteai si tu sa te porti frumos, sa le dai accept sa-si faca casa cu gang. Dar ai preferat sa bagi bete in roate iar acum culegi roadele.Ca sa-ti fie clar, din ce spui ti, vecinul are autorizatie de extindere. Asta inseamna, ca poate sa-si demoleze toata casa, cu exceptia unui singur perete!!! In rest, o sa ai trecere prin gang, asa ca nu esti ingradit. Mai departe, se pare ca dumneata nu ai cota parte din acel teren. Ier vecinul e obligat doar sa-ti deie cale de acces. NU e obligat sa te lase si cu masina. Putea sa-ti faca un foisor cu latime de 1m si gata...poti intra. Nimeni nu trebuie sa-ti garanteze trecerea cu o masina.

dobre ioan

08.09.2017 13:18

nu cred ca poate sa restrictioneze cineva accesul la o locuinta pentru masini.ce se intimpla daca va lua foc casa? pe unde intra pompierii cu masina sa stinga? sau se plimba cu galetile cu apa in mana, prin culoarul lat de 1 metru?

Radu

09.09.2017 08:02

Situatia pare scandaloasa, dar poate e doar gresit interpretata. Daca cel care se plange are doar drept de servitute, inseamna ca terenu e proprietatea celui acuzat aici. Omul isi face casa cu un gang prin care trebuie sa il lase sa treaca pe cel suparat acum.Deci el e deranjat 'pe viata', de cineva care e deranjat pe timpul lucrarilor... si tot cel deranjat cat timp sapa un exacator se plange?  

Adauga comentariu