Primul ATLET al Clujului, premiat la Gala Atletismului. Campion de necontestat la proba aruncatului cu vorbe în vânt, Boc și-a ridicat premiul de la București

Zeii atletismului i-au surâs lui Emil Boc pe final de ianuarie. Așadar, am aflat că primul atlet al Clujului, însoțit de finul său Alin Tișe, au primit diplome din partea Federației Române de Atletism pentru „susţinere instituţională la nivel local a competiţiilor de atletism şi implicare în activitatea sportivă”.

Coincidență sau nu, scriam în urmă cu câteva zile despre implicarea inutilă pe bani publici într-un domeniu irelevant pentru români. 

CITEȘTE ȘI: Ţara arde şi baba se piaptănă! Clujul țintește organizarea Campionatului European de Atletism de juniori din 2023. Costuri estimate la 1 milion de euro, plus construirea unui nou stadion

Totuși, când investițiile de milioane de euro în atletism aduc de la sine și diplome, parcă ne mai înmuiem puțin. Totuși, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, și să recunoaștem că dacă s-ar împărți mâine medalii pentru probe precum aruncatul cu vorbe în vânt, 5 kilometri fugit de responsabilități sau 100 de metri gropi, liderii noștri de la Cluj ar fi mai mereu cu aurul atârnând de gât. 

Așteptăm cu nerăbdare premiile oferite de Federația Română de Natație și de Ciclism. 

 


Adauga comentariu