PRIMELE POZE CU cel mai ascuns milionar al Clujului, Sorin Ghite! Viață de nabab pentru el și figuranta Cristina Ghite, care se crede mare pictoreasă

Sorin Ghite. Unul dintre cei mai discreți milionari ai Clujului. Pentru el s-a inventat cugetarea „prost să fii noroc să ai” fiindcă Soso Ghite nu a debordat niciodată de prea multă inteligență antreprenorială. O singură dată a fost la locul potrivit atunci când, în calitate de acționar al firmei de cablul Astral Telekom, a fost unul dintre cei care au încasat o tranșă babană de cash din cele 400 de milioane de dolari pe care Fondul Liberty, care administrează UPC, le-a plătit într-una dintre cele mai mari tranzacții din istoria României. Însă trebuie să recunoaștem că Sorin ”SOSO” Ghite nici nu s-a prea băgat în seamă, preferând să își ia alunele (zecile de milioane) și să se care în America, mai precis la Miami, de unde duce o viață fabuloasă, presărată cu excursii exotice premium, partide de vânătoare în junglă și multă șampanie de calitate.

Apucături de manelar mai are, fiindcă originile strămoșești se văd oricâte milioane ai avea. Pe Soso Ghite îl regăsim acum câțiva ani ca și client al bordelului Nana din Cluj, alături de mulți alți academicieni ai vaginului.

În mod firesc așa cum face orice milionar clujean pe care banul nu îl mai poate educa nici în sicriu, Soso Ghite a divorțat de prima nevastă. Modestia însă este un brand fals pentru Ghite, fiindcă din timp în timp, pe Soso îl mănâncă rău în cur să iasă în evidență. Astfel că, anul trecut la împlinirea vârstei de 60 de ani, Soso Ghite a închiriat o locație superbă și privată pe malul lacului Snagov, aparținând unui alt ”greucean” de București, unde a făcut o petrecere zice-se monstru. Din imaginile video apărute pe Cancan și mai ales din felul în care nu i s-a văzut fățăul este clar că Soso Ghite a plătit pentru PR-ul tabloidului, fiindcă reportajul relatează în lumina glamouroasă a luxului cu care a vrut să epateze. De fapt din imagini se vede un set up de căcăt și un găgăuță cu joben alb și ”favoriți” a la Dolănescu, care se bucură tâmp de aniversarea sa.

În fine, nu despre asta este vorba astăzi în articol, ci despre faptul că niciodată în ultimii 15 ani nu a apărut vreo secundă sau vreun pixel de fotografie care să îl înfățișeze pe acest milionar clujean. Noi însă am obținut câteva printr-o scăpare a actualei soții, Cristina Ghite.

Cristina Ghite este născută în județul Mureș, într-o comună obscură, în 1979. Deci e mai mică decât Soso cu 20 de ani. În ciuda acestui fapt, nouă ni se pare mult mai fanată și mai obosită decât Soso care, la 60 de ani, pare mult mai în vână. Și iar ne pierdem cu vorba și uităm să vă spunem că doamna Cristina Ghite se crede mare pictoriță, motiv pentru care își obosește prietenii cu poze și lansări, vernisaje și comentarii despre marile ei producții. În fapt, cașcavalul lui Soso Ghite ne asigură aceste privilegii de care artiștii talentați și săraci nu au parte. Din păcate, orbiți de bani, curatorii galeriilor din New York nu îi spun Cristinuței să își limiteze talentul la expunerea picturilor in beci.

Întrebând niște profesori de la UAD Cluj, toți am primit ca răspuns despre ”operele ei”: „Este că sunt niște prostioare colorate ale unei neveste de milionar plictisită”.

 

La final, așa cum îi stă bine unei fătuci din județul Mureș, ajunsă prin noroc și fără muncă să dispună de milioane, iată cum epatează Cristinuța punând pe conturile de socializare poze cu Bono, vocalistul de la U2, sau cu fashion icon-ul Naomi Campbell, puțin jenată că o țărancă își face selfie cu ea la masă.

 

 

 

 

Adauga comentariu