Primele măsuri în dosarul ȘPAGĂ DE LA INVALIZI: Alexandru Faur, sub control judiciar și Aurica ”INTERMEDIARA”, arestată preventiv

DNA Cluj a cerut arestarea preventivă a Auricăi Calman, în dosarul cu pensiile de boală și de invaliditate. Medicul care facilita veniturile pentru bolnavi închipuiți, Alexandru Faur a rămas, în mod suspect, doar sub măsura controlului judiciar. 

Ziar de Cluj a scris în exclusivitate despre descinderile DNA Cluj și reținerea celor doi. Potrivit surselor noastre, în biroul medicului Faur au fost găsite câteva plicuri cu bani. Mai mult, încă din 2016 procurorii clujeni știau de rețeaua infracțională prin care se obțineau pensii de boală și de invaliditate.

Vezi și: Dosarul DNA CLUJ, o "noutate" veche! Orbul vedea, surdul auzea, invalidul se plimba și toți aveau venituri asigurate de medicul Alexandru Faur

 

Pacienții care refuzau să plătească șpagă susțin că erau încadrați cu afecțiuni mai ușoare. 

"Doctorul Alexandru Faur este un cadru medical corupt. Este incompetent schimbă decizii medicale dupa ureche. Mie mi-a schimbat gravitatea unui handicap de la gradul doi accentuat la gradul trei mediu pentru că am refuzat să-i plătesc mita. Sunați la DNA, așa cum am făcut eu la 0800-805-805", declara un fost pacient de-al acestuia.

”Doctorul Faur Alexandru mi-a cerut mită când am facut cerere pentru pensionare. Acesta este un medic josnic. Nu ezitați sa contactați autoritățile pentru că ȘPAGA ESTE ILEGALA ÎN ROMÂNIA” - scrie pe internet un alt pacient. 

Printre sutele de stenograme de la dosar, există și în registrări cu camera ascunsă. Momente în care medicul Faur cere mită de la bolnavi au fost filmate de persoane care ulterior s-au decis să îl denunțe. 

Alexandru Faur, medic specialist în Expertiză Medicală a Capacității de Muncă din județul Cluj, a fost prins în flagrant în noaptea de luni spre marți în timp ce primea o șpagă de 700 de lei. Atât costa, se pare, parafarea unor documente care transformau un om apt de muncă în inapt și astfel se încadra perfect la pensie de boală sau pensie „specială” cum este cunoscută această formă ajutor în comunele clujene, în special cele din zona Huedin.

Citește și: EXCLUSIV! SCANDALUL momentului. DNA Cluj: Dosar NOU de MITĂ pentru pensii de invaliditate. ȘPAGĂ pentru parafa doctorului Alexandru Faur

 

Dosarul DNA CLUJ, o "noutate" veche! Orbul vedea, surdul auzea, invalidul se plimba și toți aveau venituri asigurate de medicul Alexandru Faur

Adauga comentariu