Primăvara este a copiilor! City Fashion Kids revine cu cea de-a doua ediție!

City Fashion Kids este un eveniment important în sfera modei pentru copii, iar după succesul de anul trecut, revine cu cea de-a doua ediție în data de 22 mai 2020, la Casino, Centrul de Cultură Urbană din Cluj-Napoca.

Ce este City Fashion Kids? Este un concept gândit pentru a le oferi tuturor copiilor șansa de a urca pe podium să prezinte creațiile celor mai renumiți designeri din întreaga țară!

„Unii dintre cei mai cunoscuți designeri români, specialiști în hair-styling și make-up, precum și modele pregătite la standarde internaționale vor participa la City Fashion Kids 2020”, au transmis organizatorii.

Astfel, în data de 22 mai 2020, la Centrul de Cultură Urbană din Cluj-Napoca cei mai renumiți designeri de copiii își vor prezenta colecțiile în cadrul evenimentului.

Prima ediție a evenimentului, care a avut loc în 2019, a fost una de un real succes, nume mari ale modei românești fiind prezente, printre care și designerul Cătălin Botezatu! Copiii au avut șansa să prezinte ținute interesante celor prezenți în sală, dar, cel mai important, să se desfășoare pe scenă, să lase o lume întreagă să îi cunoască!

City Fashion Kids este un eveniment organizat de City Kids Agency, o agenție de modelling pentru copii coordonată de Corina Câmpean, care a crescut sub aripa lui Ștefan Farrell și City Models.

„Experiență, puține vorbe și multe fapte – sunt prioritățile care reprezintă activitățile Corinei Câmpean, care a fondat sub îndrumarea mea City Kids Agency și festivalul de modă pentru copii City Fashion Kids, unde regele modellingului, Cătălin Botezatu, a spus un mare DA acestei inițiative”, a spus Ștefan Farrell.

Adauga comentariu