Primarul "priza" al judetului, declarat incompatibil de catre ANI

A trecut un an jumatate de cand Ziar de Cluj a scris despre Forin Moldovan, primarul comunei Baciu, ca a pus pus prize in primaria pe care o conduce acum firma pe care el insusi o administra pe vremea cand era consilier local. Adica un conflict de interese care le sarea in ochi de la o posta.

Astazi, Moldovan a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate.

"S-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 15 iunie 2012  - 18 octombrie 2013, intrucat a detinut, simultan cu functia de primar, diferite functii de conducere ori de executie la diferite societati comerciale, încalcand, astfel, dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003", se anunta pe site-ul ANI.

Ne intrebam oare cat timp o sa-i ia acum prefectului sa puna in aplicare decizia. Nu de alta, dar au mai fost cazuri in care primari incompatibili din judet si-au pastrat functia pentru ca Gheorge Vuscan a uitat sa-i demita.
 

Comentarii

roata

06.03.2015 11:44

Dragi Ziaristi,Macar numele sa il scrieti corect. Este vorba de un primar pe nume Muresan . L-ati botezat in Moldovan :)  Ce incredere sa avem in acest ziar daca nici un nume nu este scris corect? 

Adauga comentariu