Primarul PNL din comuna clujeana Ciurila, Cristinel Popa, a spart 3000 de euro din bani publici pe un filmuleț electoral de prezentare, "antamat" prin achiziție directă, chiar în pandemie. Comuna nu are gaz și canalizare. Beneficiarul, un ziarist-impostor

În plină pandemie, primarii peneliști clujeni s-au înfruptat serios din banii publici. Așa e cazul și la Ciurila, comuna care are un primar impotent administrativ pe numele său Cristinel Popa, edil care nu a reușit în secolul XXI și dupa 4 ani lungi si lati de mandat să pună macar gaz și canalizare într-o comună aflată doar la 15 kilometri de sfătosul oraș Cluj-Napoca. 

În schimb, în timp ce milioane de români se gandeau în plină pandemie cu frica la viitorul lor, ca au rămași fără joburi si fara bani, primarul PNL Cristinel Popa a găsit de cuviință să cheltuie 3000 de euro pentru un filmuleț de prezentare de șapte minute și acela prost făcut. Contractul de ”achiziție publică” a fost atribuit lui Ionuț Geană, Satana banului public clujean, pseudo jurnalist și proprietar al unui săptămânal inexistent, care a mai supt în trecut venituri de la majoritatea primăriilor clujene.  

Cu un tupeu incredibil, primarul agramat Cristinel Popa tine morțiș să bâiguie câteva cuvinte și acelea citite pe foaie, pe care însă le citește împiedicat, ca un elev de profesională. De ce era nevoie de o asemenea cheltuială pentru a prezenta în culori exagerate o comună care nu are gaz și canalizare? Pentru că domnul primar PNL Cristinel Popa își face campanie electorală folosindu-se de bani publici în loc să scoată din buzunar bani pentru acest demers.  Filmarea este făcută școlărește, de mântuială, folosindu-se o grămadă de cadre luate din dronă, ca să nu se vadă cât de jalnică e comuna în realitate.

Într-un fel mincinos, filmulețul prezintă și câteva cadre cu doi agenți economici prezentați ca investitori în turism, ca și cum acesta ar fi meritul primarului, când colo singurul ”investitor” pe care Cristinel Popa îl slugărește este ciobanul Cornel Revnic, proprietarul mai multor terenuri în comună, poreclit și Becali de Cluj.  

Pe contul de youtube al publicatiei inexistente a lui Ionut Geana, jurnalistul-impostor, un cetateam suparat rabufneste reamintindu-i primarului ca Ciurila nu are gaz si canalizare.

 

Așa au ințeles primarii liberali din  județul Cluj să se comporte în criză, așa au înțeles peneliștii că, în criză, e bine să arunci pe geam lopeți de bani ca să plătești campanii electorale.  

Sa fim insa atenti si cat de nesimtiti sunt primarul de Ciurila si Ionut Geana: achizitia s-a listat in 15 iunie si in 16 iunie s-a si decis castigatorul. Hahaha, care era deja antamat! Cititi si ce dume baga moroiul de Geana: 20 de ore de filmare pentru un rahat de film editat cu mana stanga si compus din cadre penibile cu drona, cica "efecte speciale", incredibil cat tupeu!

Insa Cristinel de la Ciurila nu e singurul papagal care a spart bani pe jurnalistul-impostor. Si pesedistii primari l-au finantat, probabil pentru parandarat. Un papagal politic care il sustine de ani de zile pe impostor este Dorel Pojar, primarul din Jucu. Si mai sunt si altii.

Ziar de Cluj a publicat în săptămânile trecute dovezi clare care atestă faptul că Ionuț Geană, ziaristul-impostor este un țepar și un escroc patentat. Într-unul dintre articole, pe care il puteti citi AICI - Alin Toma, membru în conducerea Federației Române de Șah, a arătat cum Ionuț Geană i-a dat țeapă în organizare unui mare turneu de șah insușindu-și banii sponsorilor, aspecte pe care Ziar de Cluj le-a întărit publicând și stenogramele unor înregistrări telefonice din care se vede clar că Ionuț Geană își învăța angajații cum să fure și să mintă din banii sponsorilor. vezi AICI

La schimb, Ionuț Geană a ales ”să răspundă” publicând poze personale cu subsemnatul, plătind campanii pe Facebook pentru diseminarea de informații false și aprecieri personale pline de ură. Asta e diferența dintre Ziar de Cluj și un moroi născut in cartierul Sarat din Câmpia Turzii, hahaha. 


Fiți pregătiți, pentru că dezvăluirile noastre vor continua nestingherite și ele nu vor fi pârțuri jurnalistice, ci articole adevarate, impanate cu dovezi, nu cu petarde.

Adauga comentariu