Primarul liberal de la Campia Turzii se poate lauda cu REZULTATELE de la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Vezi clasamentul politic

Dorin Lojigan, primarul municipiului CAMPIA TURZII, se poate mandri cu rezultatele obtinute de partidul sau la alegerile europarlamentare. Din totalul voturilor de la Campia Turzii, peste 36 de procente au fost in favoarea PNL, partid din care face parte si edilul Dorin Lojigan. Pe locul al doilea s-a situat Alianta USR Plus cu 22,02% din voturi. Restul de voturi au fost exprimate astfel: PSD 17,02%, PMP – 4,88%, ALDE 4,73%, Pro Romania 4,37% si Pro Demo – 0,65%.

Dorin Lojigan a comentat public rezultatele victorioase de la Campia Turzii: 

"Dragi cetățeni ai municipiului Campia Turzii, trăiesc în aceste momente aceleași trăiri intense de acum 3 ani, cand am castigat alegerile locale în Campia Turzii. Ați dat astăzi un exemplu de mobilizare la vot, pentru a valida referendumul pro-justiție, venind în număr foarte mare.
Procentul mare de participare la aceste alegeri denotă interesul și implicarea dumneavoastră în viața politică de la Câmpia Turzii dar si încrederea acordată administrației locale.
În numele tuturor persoanelor implicate în organizarea acestor alegeri europarlamentare, dar și al referendumului, vreau să vă mulțumesc pentru prezența masivă la vot!
Referitor la rezultatul înregistrat de Partidul Național Liberal, formațiunea noastră politică rămâne PRINCIPALA forță a politicii locale, motiv pentru care, în calitate de președinte, apreciez alegerea fiecăruia dintre dumneavoastră! Este un vot ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician din România", a precizat primarul Dorin Lojigan. 

 

Iata statisticile din Campia Turzii de la alegerile europarlamentare, in functie de categoria de varsta:

 

Adauga comentariu