Primarul Emil Boc si viceprimarita Anna Horvath iar nu incap de poneiul Rocky in Parcul Central! Dragi edili, nu mai sunt alte probleme in oras?

Mircea Chioreanu si poneiul lui Rocky au fost opriti, astazi, de politistii locali, fiindu-le interzis sa plimbe copiii in Parcul Central. Ca in fiecare primavara, clujeanul are probleme cu autoritatile locale si trebuie sa astepte dupa o autoriztie care sa-i permita accesul in parc, pentru a face o bucurie micutilor.

“Am intrat azi in parc si ma astepta politia. Mi-au spus sa ies afara din parc, altfel primesc amenda 500 de lei. Mi-au spus ca nu mai lasa primaria pe nimeni in parc”, a povestit clujeanul care, de 19 ani, plimba copiii cu trasura si poneiul sau, Rocky.

Avertizat de politistii locali, Mircea Chiorean s-a resemnat si astazi nu a intrat in Parcul Central.

“Am plecat, nu aveam de unde sa platesc amenda. Pana la urma, m-am dus langa stadion”, spune el.

Ca in fiecare an, acesta are nevoie de autorizatie de functionare din partea Primariei, iar deocamdata nu a primit niciun raspuns de la institutie.

“Pe langa autorizatia de Persoana Fizica, trebuie sa obtin in fiecare an autorizatie de comert stradal. Mi-am depus actele de o saptamana la Primarie si inca nu mi-au aprobat cererea. Insa pe mine ma ingrijoreaza, pentru ca mi-au zis ca nu mai lasa pe nimeni in parc. Numai de poneiul meu nu incap!”, a spus acesta.

Nenea Mircea si poneiul Rocky sunt o incantare pentru clujeni de ani buni, plimbandu-i pe micuti cu trasurica in Parcul Central in fiecare dupa-amiaza. In anii trecuti, acesta a primit autorizatie doar dupa ce jurnalistii si bloggerii au scris despre el si despre refuzul institutiei de a-i permite accesul in Parcul Central.

Adauga comentariu