Primarul din Jucu, Valentin Pojar, repetă rețeta câștigătoare din 2016: se folosește de ”flotanți” pentru a câștiga alegerile

Primarul comunei Jucu folosește și la alegerile locale din acest an același tertip care i-a asigurat fotoliul de primar în 2016, respectiv își convinge prietenii și rudele să solicite vize de flotant în comuna Jucu pentru a-l putea vota la alegerile din septembrie.   

Această strategie a funcționat în 2016. Ziar de Cluj are dovada că la locuințele rudelor sale din Jucu au fost înregistrare 46 de vize de flotant.

Se pare însă că în cei patru ani de mandat nu a reușit să îi convingă pe jucani să îl realeagă astfel că pentru alegerile din 27 septembrie primarul a ridicat miza, în comună fiind înregistrate 136 de cereri pentru viza de flotant, potrivit foaiatransilvana.ro

În preajma alegerilor locale sunt persoane care pot să solicite viză de flotant pentru o anumită localitate ceea ce le permite să voteze pentru un anumit candidat în încercarea de a-l ajuta să câștige funcția de primar. La un moment dat se discuta posibilitatea ca persoanele care și-au stabilit reședința la o altă adresă cu mai puțin de 3 luni înaintea alegerilor să nu mai aibă posibilitatea să voteze în localitatea respectivă. Totul a rămas însă la stadiul de proiect.

Este incredibil cum Dorel Pojar se încăpățânează să fie primarul comunei Jucu, iar pentru asta este dispus să încline balanța în favoarea sa, folosind o tactică ce nu este ilegală, dar este profund imorală.  

Valentin Dorel Pojar este candidatul PSD pentru comuna Jucu.  

 

Adauga comentariu