Primarul din Florești îi va urmări cu DRONE pe cei care aruncă deșeuri pe spațiile verzi din comună

Primarul Bogdan Pivariu pare hotărât să pună capăt depozitelor de deșeuri ilegale care se formează periodic pe malurile Someșului. În acest sens el a anunțat că va monta camere și va achiziționa drone care să supravegheze zonele cu probleme. 

„Am adunat o cantitate însemnată de deșeuri depozitate ilegal. Am găsit o astfel de zonă în care mediul înconjurător este pus în pericol. Este o zonă foarte frumoasă unde acțiuni de genul acesta nu ar trebui să aibă loc. La declar public război celor ce comit astfel de acte antisociale. Masacrul acesta asupra spațiilor verzi din apropierea Someșului poluează pământul, otrăvește plantele și animalele. Îi informez pe acești cetățeni inconștienți, că Primăria Florești montează camere de supraveghere de înaltă rezoluție pentru a îi identifica ușor. Rețeaua de camere are capacitatea să urmărească mașinile în orice colț al Floreștiului s-ar afla. Vom achiziționa DRONE pentru a survola aceste zone. Vom intensifica și mai mult patrulatul în aceste zone chiar dacă ele se află departe de drumurile publice. Vom CONFISCA toate autoturismele cu care aceste persoane comit aceste fapte regretabile”, a declarat primarul.

Primarul a pus la dispoziție și un număr de telefon unde toți cei care pot oferi informații despre depozitările ilegale de deșeuri pot să facă reclamații. 

„Pentru a atinge acest deziderat trebuie să îi identificăm împreună și să îi pedepsim pe cei care fac aceste fapte, în special pe toți aceia care poluează mediul înconjurător. Numărul de telefon este 0727809866. Vă rog să încercați să ne transmiteți cât mai multe amănunte, particularități care să ne ajute sa îi identificăm pe cei vinovați”, a mai transmis Pivariu.

Adauga comentariu