Primarul Cristian Matei, prostul Turzii: A încurcat Eroii Neamului Romanesc și a dat onorul soldaților ruși! Nu se poate sa fii atat de IDIOT!

Municipiul Turda, condus de primarul Cristian Matei, a reușit azi să fie deliciul buletinelor de știri din toată țara. Să nu credeți însă ca datorită vreunor mari realizări, dimpotrivă. De Ziua Eroilor comemorată azi, oficialitățile din Turda au depus coroanele în cimitirul dedicat soldaților ruși. Cu toții am presupus că e o gafă, dar dacă în adâncul sufletului său, Matei se simte mai aproape de poporul rus și i-a îndrumat cu bună știință pe militari spre monumentul dedicat soldaților ruși?

Ca într-o comedie de prost gust, un preot militar și câțiva soldați au depus coroana primăriei și cea din partea garnizoanei la monumentul închinat soldaților ruși și tot lor le-au dat și onorul. Noroc că a fost un cetățean prin zonă care să le atragă atenția, altfel nici nu și-ar fi dat seama ce gafă monumentală au făcut. Iar ca penibilitatea momentului să fie supremă, aceștia au luat coroanele de flori și le-au mutat în partea dedicată soldaților români.

”A trimis un preot militar, pe cineva de la politie, doi gradați de la armata, câțiva soldati și pe cineva de la radio care sa le aducă aplauze și felicitari. Pana aici ok. Dar au greșit Cimitirul! Au prezentat onorul monumentului rușilor, au depus coroana primărie și a garnizoanei tot acolo! Degeaba și-au luat coroanele și le-au dus jos, în parcela Eroilor Romani. Degeaba s-au scuzat gradații ca sunt noi”, relatează Manuela Moldovan, coordonatoarea mai multor campanii care vizează conservarea și reabilitatea Cimitirului Eroilor Români, cea care a fost martora acestui moment penibil.

Adauga comentariu