Primarul Cristian Matei i-a furat locul lui Moș Crăciun

Cristian Matei, primarul din Turda, nu a pierdut ocazia să iasă în evidență și să câștige capital de imagine folosindu-se de Crăciun. La Turda campania electorală a început deja, iar Matei a pozat în Moș Crăciun.

Asociația Civică T9 din Turda a surprins momentul în care Moș Crăciun este eclipsat de Matei. Moșul este dat la o parte, în timp ce în prim plan se află primarul Matei.  Copiii internați la Spitalul Municipal Turda au așteptat venirea moșului pentru a primi cadouri, doar că acestea au fost împărțite de primar. 

”Comuniștii l-au inventat pe Moș Gerilă, ca să nu pronunțăm cuvântul Crăciun. Cristian Matei împarte el cadourile. Folosește în scop electoral sărbătoarea Crăciunului, pentru a-și cultiva imaginea. Nu, domnule primar, nu tu dai cadouri copiilor, ci Moșul. Da, e un gest frumos să treacă Moșul pe la copiii internați in spital, dar primarul n-are ce căuta acolo”, este mesajul Asociației T9.

Mesajul transmis de Matei este cât se poate de clar: la Turda nimeni nu este mai important decât primarul, nici chiar Moș Crăciun. Moșul  nu mai are rolul principal, trebuie să se mulțumească să privească de pe margine cum primarul Matei i-a furat locul. Copiii au așteptat fericiți sosirea Moșului, dar s-au ales în schimb cu Moș Matei.

Adauga comentariu