Primaria "zboara" 50.000 de lei din bugetul local

Municipalitatea aloca 50.000 de lei pentru calatoriile cu avionul ale angajatilor sai. Aceasta este suma pe care este dispusa sa o cheltuiasca Primaria Cluj-Napoca intr-un an pe deplasari cu avionul.

Institutia a anuntat saptamana aceasta ca achizitioneaza servicii de transport aerian pentru 11.000 de euro. Ofertantii au la dispozitie doar trei zile pentru a-si transmite propunerile: pana in 23 aprilie.

Operatorii economici se obliga sa onoreze toate solicitarile autoritatii contractante privind transportul aerian extern sau intern de pasageri, necesar acesteia prin oferirea de bilete de avion conform solicitarilor din invitatiile de participare la reofertare, indiferent de destinatie, clasele de calatorie comandate si numarul de persoane care efectueaza deplasarea, precum si documentele solicitate în fisa de date a achizitiei”, se arata in caietul de sarcini.

Mai mult decat atat ofertantul trebuie sa aiba „minimum o persoana responsabila, pe toata durata de derulare a acordului cadru, cu un program de lucru care sa acopere intervalul 08:00 – 20:00, de luni – vineri”, care sa raspunda prioritar cererilor Primariei.

In ultima perioada angajatii Primariei s-au plimbat prin Franta, Germania sau Belgia la diferite targuri sau evenimente, totul pentru “promovarea Clujului”.

Adauga comentariu