Primăria: ulița din Mănăștur cu indicatoare rutiere aiurea este drum privat. Conducătorii auto, nevoiți să se conformeze

Cazul uliței din imediata apropiere a străzii Frunzișului, unde au fost amplasate câteva indicatoare ce au indus în eroare conducătorii auto nu a trezit prea mult interes în cadrul Primăriei clujene. Conform administrației locale, ar fi vorba despre un drum privat, iar astfel orice intervenție este marcată de nulitate. Conducătorii auto nu au decât să se conformeze.

Un indicator rutier amplasat recent în cartierul Mănăștur stârnește nedumerirea participanților la trafic:

ulița din imediata apropiere a străzii Frunzișului, până de curând cu sens unic, a devenit peste noapte o uliță ce permite circulația în ambele sensuri: prioritate au conducătorii auto la urcare, chiar dacă strada este una îngustă și permite cu greu accesul pentru două autoturisme simultan.

Dincolo de orice, pietonii au rămas descumpăniți: le este interzis accesul ca atare spre supermarketul din zonă. 

CITEȘTE ȘI: O uliță cu sens unic, un indicator amplasat aiurea și conducători auto induși în eroare

„Semnalizarea rutieră a drumului de acces descris de dumneavoastră nu a fost executată de către Primăria Cluj-Napoca prin intermediul Direcției Tehnice, Serviciul Siguranța Circulației. 

Sectorul de drum se află în domeniul privat, nefiind în administrarea instituției noastre”, notează reprezentanții Primăriei la solicitarea Ziar de Cluj.

Pietonilor le este oprit accesul spre service-ul și supermarketul din zonă. 

De altfel, aici răsar trei blocuri noi, iar ulița pare a reprezenta singura cale de acces spre noile ansambluri imobiliare.

Trei blocuri, un supermarket și o singură ieșire, o singură cale de acces. Cam acesta pare a fi ritmul în care administrația locală fluidizează traficul în favoarea dezvoltatorilor imobiliari.

Adauga comentariu