Primăria a uitat de clujeni și i-a lăsat în mocirlă. Bine că le ia banii!

Zeci de clujeni, din cartierul Mănăștur, își parchează mașinile în mocirlă și merg pe vârfuri din cauza mizeriei. Se întâmplă pe strada Mehedinți, la numerele 58-60. Oamenii au făcut sesizări la Primăria Cluj-Napoca, au arătat cine este de vină pentru situație, dar nu i-a băgat nimeni în seamă.

Aurel Voicu este bărbatul care vorbește și în numele vecinilor. S-a săturat să meargă pe la primărie și să se milogească pentru ca cineva să intervină și să rezolve o problemă ce intră în competența municipalității.

Voicu are și un garaj pentru care plătește la Primăria Cluj-Napoca o sumă frumușică, în fiecare an, iar când mocirla s-a format în fața garajului a formulat o sesizare către municipalitate și cerea să fie  adusă o basculantă cu pietriș. Nu a primit răspunusri oficiale și nici când s-a dus personal la Primăria Cluj-Napoca nu a rezolvat nimic.

Îngropat în noroi nu este doar el, ci toți cei care își parchează mașinile pe unde apucă...locuri de parcare nu sunt.

De vină pentru mizeria de pe strada lor, spun oamenii, sunt mașinile de mare tonaj care transportă materiale pe șantierul parking-ului de pe strada Negoiu. La întoarcere,  basculantele sunt pline de noroi, iar terenul umed și tonajul mare al mașinilor mașinilor fac prăpăd în urmă.

"Noroiul ăsta s-a format aici din cauza mașinilor de mare tonaj care merg la parking și revin pline de pământ. Să știți că dacă nu erau ei de vină pentru mocirla asta nu mergeam la primărie să-i rog să aducă o mașină de pietriș. Eu am garaj aici, și alți vecini au, câti or mai fi, și nu scot mașina din cauza noroiului. Nu m-au luat în seamă, nu ai cu cine să vorbești. Femeile merg până la mașini cu cizme de cauciuc și acolo își iau tocurile. Ca la țară suntem și nu le pasă domnilor din fotolii. Bine că știu să ne ia banii", a spus pentru Ziar de Cluj Aurel Voicu.

Același lucru îl susțin și alte persoane. Problema clujenilor nu este de azi de ieri, ci de la începutul iernii.

Cum nu a fost foarte multă zăpadă, mașinile de mare tonaj au transformat strada din spatele blocurilor în arătură. Nici vorbă să se mai vadă asfaltul, care este acoperit cu noroi, iar nemulțumirea oamenilor este întemeiată.

 

Adauga comentariu