Primăria Turda doarme? De 45 de zile, nicio comandă către Administrația Patrimoniului Imobiliar. Instalația de Crăciun e încă în oraș

Marcaje rutiere distruse, beculețele de Crăciun încă nu sunt date jos de pe stâlpi deși se apropie Paștile – acestea sunt doar câteva din problemele din Turda, de când Primăria nu mai face nicio comandă către Administrația Patrimoniului Imobiliar (API). Conducerea societății spune că nu a mai primit nicio comandă de 45 de zile. Directorul API spune că din acest motiv unele lucruri sunt lăsate de izbeliște, dând exemplul oglinzii rutiere de la intersecția străzilor Axente Sever și Șterca Șuluțiu.

”Oglinda rutieră Axente Sever intersecție cu Șterca Șuluțiu. Din nefericire așa va sta până când primim o comandă de la Direcția Tehnică a Primăriei Turda! Bani sunt, buget este, trebuie doar comandă. De aproape 45 de zile nu mai primesc nici un telefon și nici o comandă la societatea API Turda din partea lui Ovidiu Găină (cu care deocamdată nu am nimic personal). Ba chiar pe surse am aflat că se încercă introducerea într-o zonă de derizoriu a societății API Turda (nedrept și abuziv). Vă asigur că nu o să stăm degeaba. În raportul depus în data de 17 martie la UAT Turda în Anexa 15 am prezentat un plan de acțiuni pentru anul în curs însă până acum nu am primit nici un semnal. Sper să ne regăsim sănătoși după această perioadă dificilă pe care o traversăm. Și o sugestie pentru executiv, vine Paștele, poate reușiți să strângeți instalațiile de Crăciun că e penibil”, a declarat Bogdan Ursuleanu, potrivit turdanews.net.

 

Adauga comentariu