Primăria trăiește într-o lume paralelă. Cozi ca pe vremea lui Ceaușescu, site-uri căzute, totul e roz la Cluj

Știrea zilei din Cluj-Napoca în 6 ianuarie e următoarea: sute de oameni s-au călcat în picioare la coada pentru un loc de parcare, asta după ce site-urile de profil ale autorităților locale au fost căzute. 

 CITEȘTE ȘI: Site-ul Primăriei a crăpat: clujenii s-au bulucit, ca la ghișeu, pentru un loc de parcare

CITEȘTE ȘI: Digitalizare a la Boc: tropăim la coadă pentru un loc de parcare. În 2020, clujenii încearcă senzații ceaușiste

Ca de obicei, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca trăiesc într-o lume paralelă, în bula lor de săpun unde totul e frumos. Totul e pozitiv. 

Așadar, să nu ne mirăm când Dan Tarcea, viceprimarul orașului, trimite oamenii la ghișee și spre site-uri unde pot plăti „on-line”. Ca într-o comedie idioată.

Incepand de azi 06.01.2020 plata online a taxelor si impozitelor locale

Azi, 6 ianuarie 2020 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier și la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr 7. Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până la sfârșitul lunii martie.

De asemenea, reamintim tuturor contribuabililor că există alternative de plată care să îi scutească de deplasarea fizică la un ghișeu al instituției. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita:
-direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar;
-online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro
-online, pe site-ul www.ghiseul.ro;
-online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale)
-virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie

Informații privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, puteți găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite/Informații/Informaţii despre conturile IBAN,sau accesând link-ul https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/Cont_IBAN_2006.html.”, a scris, rupt de realitate, vicele.

 

Adauga comentariu