Primaria taraganeaza anuntarea rezultatelor concursului pentru intrarile in oras

Functionarii Primariei Cluj-Napoca stau de saptamana trecuta cu rezultatul concursului de idei pentru intrarile in oras in sertarele institutiei. Desi juriul le-a comunicat castigatorii inca de miercuri, reprezentantii Primariei nu au gasit inca momentul pentru a le anunta si public.

Initial rezultatele concursului de idei de 120.000 de lei trebuiau anuntate in 27 februarie, amanandu-se apoi pe un termen nedefinit.

“Juriul si-a transmis decizia saptamana trecuta, miercuri. Primaria este organizatoarea concursului, cei de acolo trebuie sa anunte rezultatul”, a precizat pentru Ziar de Cluj, Florin Morosanu, membru al juriului.

Amanarea termenelor nu este singura neconcordanta in aceasta achizitie. In documentatia publicata pe site-ul Primariei presedintele juriului era Radu Munteanu, fost rector al UTCN. In realitate Munteanu a renuntat la aceasta calitate si nici macar nu a fost membru al juriului. Functionarasii din Primarie nu s-au mai sinchisit sa updateze informatia si pe site.

Acum stau cu rezultatele in sertar si nu se stie o data certa la care vor fi publicate, dar nu ar fi o surpriza daca se va anunta cu surle si trambite in conferinta de presa saptamanala a primarului Emil Boc de miercuri.

“Avem decizia juriului, dar mai e nevoie sa se parcurga anumite proceduri interne inainte sa fie pubicata”, au precizat reprezentantii Primariei.

Premiul principal al concursului consta in atribuirea contractului de proiectare, valoarea estimata fiind de 100.000 de lei. Premiul II este in valoare de 12.000 de lei, iar premiul III in valoare de 8.000 de lei.
Din juriu au facut parte Mihaela Ioana Agachi, Ioan Sbarciu, Florin Morosanu, Guttmann Szabolcs, Ligia Subtirica, Tudor Giurgiu, Radu Solovastru si Romulus Zamfir.

Pe langa semnalizarea multilingva a celor sase intrari in oras s-au cerut modele pentru panouri din proximitatea blocurilor sau prinse pe unele elemente de infrastructura urbana – in categoria informare publica cetateneasca. In categoria informare publica institutionala se recomanda cilindri, panouri, instalatii pentru vitrine.

Adauga comentariu