Primaria si Politia Municipiului Cluj-Napoca tolereaza parcarile ilegale in centrul Clujului

Comentarii

Simion

05.05.2014 15:17

Iti spun ca sunt perioade in care ni se sugereaza sa inchidem ochii pentru ca se apropie alegerile si sa nu inflamam spiritele. Deasemenea ni se sugereaza sa nu insistam pe Avram Iancu, sau pe alte zone in care copii unor demnitari fac scoala precum si alte zone in care sunt localuri ale unor apropiati ai casei ... 

unu

05.05.2014 15:26

Si nu numai in centru! Primaria cica a modernizat linia de tramvai...Inginerii si proiectantii au facut o singura banda inspre centru si doua spre manastur, de la Podul Garibaldi...De ce? Oare traficul e asa mare dimineata dinspre centru spre manastur? Sau au facut parcari in plus pt taximetristi si altii pe o banda in dreptul Operei maghiare? Din manastur, de la colina si pana pe horea am facut cu tramvaiul intro zi de marti 40 de minute! Unde este sloganul lui apostu? 20 de minute Manastur gara? Dar voi va ocupati de cacanarii in loc sa scrieti ceva ok.....!

nae

06.05.2014 06:29

Corect articolul  in sfarsit, nu este posibil sa faci 1/2 ore de pe Republicii pana pe C. Turzii si asta zilnic. Felicitari Ziar de Cluj,  poate asa se vor sesiza,  macar de rusine,   autoritatile!

Calin

06.05.2014 10:10

pe Avram Iancu se ocupa mai nou o banda jumatate...pana la semafor. sunt niste nesimtiti de parinti, majoritatea cu masini de fitze, care daca ar putea ar intra cu masina pana langa catedra. zilele trecute pe la ora 13 a trecut pe acolo o masina a politiei si i-a indemnat prin statie sa se puna in miscare. NIMENI nu i-a bagat in seama !!! 

Adauga comentariu