Primaria se implica in razboiul dintre Tise si Tamas intocmind o plangere penala impotriva conducerii DGASPC Cluj

Comentarii

ioan Rusu

18.07.2016 16:13

vedeti pe asta nu am spus-o pentru ca atunci cand a fost in control politia locala am intrebat pe Tamas daca este legal ce face si mi-a spus cu nonsalanta ca da.Eu stiam ca anterior (prin 2005-2006)am facut niste zugraveli si schimbat de ceva geamuri si am umblat pe la monumentele istorice pana am obtinut o autorizatie desi cladirea era mult mai noua decat fostul leagan de copii construit in 19001 din cheta publica.Ba s-a mai suparat si pe brazii din fata cladiri si a dispus taierea lor fara autorizatie bineinteles.

radu

18.07.2016 17:34

Plangere impotriva lui Sanda Timar si Maria Iasko pe cand? Sunt la fel de implicate ca si Tamas. Timar s-a ocupat de avizele de lucrari, care uite-nu-s! Iasko le-a decontat ilegal.

noi toti

18.07.2016 21:53

Evident ca asa e, stim asta si multe altele, nu ? S-au decontat diverse autorizatii imaginare din banii Directiei, avize pt diverse centre - cica, de care se ocupa Timar, Iasko deconta de zor, iar directorii Catarig, Molnar si Tamas semnau ......noi stim, oare cei autorizati sa verifice toate astea, le-au aflat si ei ???? Incet, incet......................

coco

19.07.2016 09:23

da____???

Daniela Tudor

19.07.2016 10:09
Alooo...autoritatile locale si cele centrale ...acestia de la Directia si Protectia Copilului au o directie total gresita ...se fura in stil mare  . copii sunt batuti in ultimul hal si terorizati - exista camera de teroare si pedeapsa (spun angajati care au plecat de acolo fara sa suporte abuzurile facute de personal asupra copiilor)iar mancarea li se fura sub ochii lor ESTE HOTIE LA DRUMUL MARE IAR DOMNUL TAMAS CU GASCA ESTE CAPUL MAFIEI DIN DIRECTIE DE ANI DE ZILE ...nimeni nu se atinge de ei ca sunt implicati si legati unii cu altii si se au la mana dar se acopera ...totul este putred in acea directie  E STRIGATOR LA CER CATE ABUZURI DOVEDITE LA ACEST DIRECTOR FARA DEMNITATE LA CATE A SEMNALAT PRESA , MAFIA PSD L-A ACOPERIT MEREU ...POATE INCERCAM SA FACEM UN PROTEST IN FATA DIREC TIEI PENTRU ACESTI COPII NEVINOVATI CARE SUNT VICTIMELE MAFIEI POLITICE  SUB TACEREA CONSILIULUI JUDETEAN SI A PRIMARIEI CLUJENE.RUSINE, RUSINE , MARE RUSINE ! 

Adauga comentariu