Primaria se face ca ploua in cazul Loredanei Irimus. A scapat basma curata, dupa ce a inundat un spatiu al institutiei

Asa cum v-am aratat intr-un material anterior, in iarna anului 2011 Loredana Irimus, angajata Primariei, a inundat o sala a gradinitei Licurici din cartierul Grigorescu. Pagubele de peste 2.000 de lei nu au fost recuperate niciodata de la vinovata Irimus, parintii au achitat reparatiile, iar Primaria, cu inima mare, si-a iertat angajata, si nu s-a mai deranjat sa recupereze prejudiciul cauzat, desi spatiul in care functioneaza gradinita este in proprietatea municipalitatii.

Daca pe altii i-ar fi sanctionat drastic, ba chiar i-ar fi tarat prin tribunale pentru recuperarea prejudiciului, in cazul Loredanei Irimus, protejata de mai multi sefi din Primarie, institutia tace chitic si nici nu raspunde intrebarilor jurnalistilor. La solicitarea “De ce nu a platit doamna Irimus pagubele pe care le-a cauzat? De ce Primaria Cluj-Napoca nu a obligat-o sa plateasca aceste pagube, spatiul in care functioneaza gradinita, fiind proprietatea Primariei?” reprezentantii institutiei au replicat total pe langa subiect.

“Constatarea remedierii pagubelor provocate de inundația din 03.01.2011 a fost facua de catre Serviciul Tehnic reparatii imobile, monitorizare servicii comunitare de utilitati publice. Costul lucrarilor de reparatii menționate nu a fost suportat de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca”, se arata in raspunsul municipalitatii, venit dupa 30 de zile.

Asadar, in cadrul institutiei clujene exista doua unitati de masura: una pentru fraieri si alta pentru “Vrabiute”.

Comentarii

Viorel Boca

08.10.2015 23:02

Exact! Daca era vorba de orice alta persoana, care nu ar fi fost angajata in cadrul primariei si nu ar fi avut relatii, paguba ar fi fost recuperata.De remarcat si raspunsul in bataie de joc a primariei care bate campii cu succes!

Adauga comentariu