Primăria pregătește amenajarea secțiilor de votare. Operațiunea costă peste 84.000 euro

Primăria Cluj-Napoca a scos la licitație lucrările de amenajarea a secțiilor de votare din oraș. Durata achiziției este de un an de la data atribuirii. Lucrările sunt estimate la 405.335 lei (peste 84.000 euro).

„În vederea asigurării condițiilor de desfășurare a proceselor electorale, sunt necesare efectuarea lucrărilor de amenajare a secțiilor de votare, după cum urmează: lucrări de reparații spații destinate secțiilor de votare – după caz; lucrări de pregătire a materialelor și a mobilierului utilizat la dotarea secțiilor de votare; lucrări necesare pentru amplasarea panourilor de afișaj electoral; lucrări necesare pentru dotarea și amenajarea secțiilor de votare; asigurare asistență și dispecerat; evacuarea secțiilor de votare și depozitare materiale”, scrie în caietul de sarcini.

Lucrările de reparații a spațiilor destinate secțiilor de votare constau în zugrăveli, reparații uși, geamuri, instalații electrice, asigurare condiții climatice, termice și de iluminat, în funcție de situație, după caz.

Sunt necesare și lucrări de pregătire a materialelor și mobilierului utilizat la dotarea secțiilor de votare: reparat mobilier, spălat și curățat scaune și mese, spălat urne, cabine de vot, curățarea zonelor de afișaj de afișele vechi.

Lucrările necesare pentru amplasarea panourilor de afișaje electoral constau în spălarea și curățarea panourilor, spălatul foliilor de protecție, achiziționarea de folii de protecție dacă este cazul și repararea panourilor.

De asemenea, e nevoie de montarea de săgeți indicatoare spre secțiile de votare.

Adauga comentariu