Primaria pluseaza la oferta pentru udatorii de plante

Municipalitatea oferea 1.000 de euro pe an pentru ca plantele din interiorul institutiei sa fie udate, curatate si tratate, iar la nevoie chiar si “spitalizate”. Pentru ca a primit doar o oferta, si aceea neconforma, municipalitatea a scos din nou la mezat intretinerea plantelor. Mai mult, a marit valoarea estimata a contractului de la 4.600 de lei la 5.400 de lei, adica 1.200 de euro.

Cele 50 de plante de pe lista, din sediul de pe Motilor si cel din Piata Unirii vor fi, potrivit caietului de sarcini, udate, pulverizate, fertilizate, tratate, mutate, transvazate, sapate si chiar spitalizate. Printre speciile de plante vizate se numara: dracena, cicas, ficus, hibiscus, plante curgatoare – deloc neobisnuite in orice apartament de rand.

Serviciul de mentenanta se va presta de patru ori pe luna, iar in cazul imbolnavirii plantelor, acestea vor fi inlocuite pe cheltuiala prestatorului.

Pe de alta parte, in Consiliul Judetean, unde exista la fel de multe plante de interior, achizitionate tot din bani publici, ingrijirea florilor se face de catre femeile de serviciu si de catre functionari, fara un contract separat pentru asta.

 

Comentarii

manda

13.05.2014 13:29

sters la fund pe bani publici

Adauga comentariu