Primăria plătește o firmă de consultanță cu pierderi care să desemneze cine va moderniza două poduri din Cluj-Napoca

Distinct Proiect SRL, o firmă de consultanță din Cluj-Napoca, cu pierderi și un număr mediu de 11 angajați, a fost angajată de Primărie să desemneze firmele care se vor ocupa de modernizarea Podului  Garibaldi și a Podului N. 

Distinct Proiect SRL va evalua ofertele depuse pentru reabilitarea celor două poduri.  Distinct Proiect SRL , înființată în 2013, o are ca asociată și administrator pe Daniela Anca Tichy, iar domeniul de activitate este inginerie și consultanță tehnică legată de acestea. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 244.290 lei, un număr mediu de 11 angajați și pierderi de 35.712 lei.  În 2016, cifra de afaceri a fost de 2.004.37 lei, iar profitul declarat a fost de doar 587 lei. Numărul de angajați a fost același ca și anul trecut. În 2015, Distinct Proiect SRL a raportat o cifră de afaceri de 2.308.690 lei și un profit net de 136.291 lei. 

Distinct Proiect a mai câștigat licitații organizare de primărie: consultanță la obiectivul de restaurare, reabilitare a Turnului Pompierilor, de pe str. Tipografiei nr. 17 (executantul câștigător al licitației este Research Consorzio Stabile Societate Consortile, din Catania, Italia), respectiv consultanță pentru licitația privind execuția parkingului Primăverii 20 - Gârbău (câștigată de TCI Cluj). 

Costurile de modernizare a podului Garibaldi vor fi de 7 milioane lei, iar  ale podului N, 1,1 milioane lei. 

sursa foto: radiocluj.ro

Adauga comentariu