Primaria plateste 38.000 de euro pentru un singur aranjament luminos de sarbatori

Primaria Cluj Napoca isi propune sa cheltuiasca aproape 38.000 de euro (fara TVA) pentru o “Cortina de lumina” care sa impodobeasca centrul in perioada sarbatorilor de iarna.

In caietul de sarcini al achizitiei se explica exact pe ce vrea Primaria sa arunce banii – “Se doreste realizarea unor lucrari privind realizarea unei cortine metalice octogenale in Piata Unirii. Constructia va fi proiectata si executata pentru sustinerea a minimum 200 de ghirlande luminoase”.

Adica se va construi un nou tunel, pe tipul celui de anul trecut, in care, cel mult, poti sa te fotografiezi. Dar, ce onoare, sa te fotografiezi sun 38.000 de euro, fara TVA.  

Si chiar daca ghirlandele luminoase vor ramane in centrul Clujului pentru doar trei luni, municipalitatea se lauda cu faptul ca produsele sunt (sic!) garantate 24 de luni de la semnarea procesului verbal de receptie.

Totul, pentru un pret estimate de 167.352,1 lei fara TVA.

Oferta va cuprinde asigurare la o societate de asigurari pe toata durata utilizarii constructiei, transport, montare, demontare, pregatire teren pentru amplasare (pentru perioada decembrie 2014 – februarie 2015).

sursa foto: zoom.mediafax.ro

Comentarii

injineru'

07.11.2014 07:52

octogenale sau octogonale?

Adauga comentariu