Primaria isi trimite doi angajati la Targul de Turism de la Berlin

Clujul nu mai vrea sa rateze faimosul Targ de Turism de la Berlin, asa cum s-a intamplat anul trecut, astfel ca municipalitatea a anuntat ca achizitioneaza servicii de transport si cazare pentru doua persoane. Pentru serviciile achizitionate pentru perioada dintre 4 si 10 martie Primaria este dispusa sa plateasca 8.000 de lei.

Targul de Turism de la Berlin este considerat printre cele mai importante din lume, la care participa de regula peste 10.000 de expozanti. Anul trecut Cluj-Napoca nu a participat pentru ca nu s-a adoptat in timp util bugetul local, esec criticat de consilierii liberali.

Marius Oprea a participat si in anii trecuti la targ

Anul acesta vor participa la targ Marius Oprea, un obisnuit al targului inca din 2011 , alaturi de Marius Lazin, ambii de la Serviciul Relatii Comunitare si Turism al Primariei.

Marius Lazin va reprezenta municipalitatea pentru prima oara la Berlin

Conform caietului de sarcini cei doi ar trebui sa calatoreasca cu avionul si sa se cazeze intr-un hotel de 2-3 stele intr-o camera dubla pentru sase nopti.

In 9-13 martie 2011, Clujul a fost reprezentat la ITB Berlin de doi angajati ai institutiei: Ovidiu Cimpean, sef al Serviciului Relatii comunitare si turism si Marius Oprea, inspector asistent. Au cheltuit, din bani publici, 6.318 lei. Suma a acoperit cheltuielile de deplasare, potrivit unui raspuns al Primariei Cluj-Napoca. Cum a fost promovat Clujul atunci la targul din Berlin? Cu tuica si pliante. Ovidiu Campean si Marius Oprea au dus cu ei si un film de promovare cu “Inima Transilvaniei”. La editia din 2012 a targului de la Berlin nu a mai participat Ovidiu Cimpean. Marius Oprea a fost insotit de Dan Macovei, si el inspector de specialitate. Pentru aceasta deplasare, Primaria a cheltuit 6.054 de lei.

Foto: Facebook, ziuadecj.realitatea.net

Adauga comentariu