Primăria Florești a preluat un drum de la Consiliul Județean Cluj și urmează să îl modernizeze

Primăria Florești va prelua în administrare drumul județean DJ 105L Florești - Mănăstirea Tăuți, urmând să execute lucrări de modernizare. Primăria Florești nu reușește să finalizeze lucrările nici pe drumurile proprii (a se vedea strada Eroilor).

Consiliul Local Florești a votat ieri încheierea unui protocol de predare-primire cu județul Cluj în scopul transmiterii drumului județean DJ 105L Florești-Mănăstirea Tăuți și introducerea acestuia în domeniul public al comunei Florești.  

Respectivul drum a tot beneficiat de lucrări de întreținere. A fost asfaltat în 2015, iar Consiliul Județean l-a trecut la începutul anului pe lista drumurilor care urmau să beneficieze de întreținere. 

Regia Autonomă de  Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj a executat în 2015 lucrări de asfaltare pe porțiunea de drum Floreşti – Mănăstirea Tăuţi de pe DJ 105L. Au fost lucrări de întreținere finalizate cu aşternere de covor asfaltic. 

Primarul Bogdan Pivariu a decis să preia respectivul drum județean, asta deși comuna Florești are suficiente străzi care necesită lucrări de modernizare, care au nevoie de trotuare sau chiar de reparații. Primarul pare însă că e pus pe fapte mari. Așteptăm să tragem linie după patru ani de mandat. 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu