Primăria Florești plătește 20.000 de lei pentru a identifica nivelul de satisfacție al angajaților

Primăria Florești a achiziționat prin încredințare directă servicii de consultanță de la IntegraHR în valoare de 20.000 de lei pentru identificarea nivelului actual de satisfacție al angajaților în vederea creșterii performanței și în vederea creării unei atmosfere productive de muncă în cadrul echipei.

Se pare că primarul Pivariu ar fi îngrijorat că angajații lui nu ar fi satisfăcuți de munca lor și speră să le crească productivitate. Dar ce motive să nu fie satisfăcuți ar avea? Sunt angajați la stat, salariul vine la timp, posturile lor sunt sigure. Nu au grijă zilei de mâine. 

Acest contract fie se va dovedi că este doar rispă de bani publici, așa cum credem noi, deoarece angajații din Primăria Florești nu au motive să fie nesatisfăcuți de posturile lor, fie acești angajați chiar nu sunt productivi și primarul vrea să afle care e motivul. Mai grav va fi dacă se va descoperi că angajații sunt doar sictiriți, așa cum sunt de obicei angajații din instituțiile publice. 

Integra Hr este o firmă de recrutare din Cluj, care în mod convenabil are sediul tocmai în comuna Florești. Este de apreciat interesul Primăriei pentru susținerea afaccerilor locale. Firma este deținută de Băbășan Alina, Mureșan Andreea și Petrar Paladia. 

În 2019 a avut o cifră de afaceri de 169.584 de euro și profit de 41.424 de euro.

 

Adauga comentariu