Primaria da din nou 30.000 de euro pe steaguri

Comentarii

Napocel

22.10.2014 21:48
Cu 30 de mii euro s-ar putea face și altceva. Din nou steaguri pe fiecare stâlp?? Funar s-a dus... Acum din nou acea isterie cu steaguri? Plus moilizarea angajațilorsă-i agațe...Vine frigul, cu acei 30 de mii euro să dea primăria oamenilor ce așteaptă prin stațiii câte-un clonț d epalincă șiun pahar de ceai!Acum seara am stat la Tetru pentru autobuzul 32, unul ce aproape se dărâma, 27 de minute!

Alex

23.10.2014 08:35

Suna a repros domnule Alexa...Eu unul apreciez gestul: patriotism si infrumusetarea orasului (NU vad absolut nimic rau in asta).  

Romanul Bogdan

23.10.2014 08:49

Si ce e rau in asta? Daca faci un calcul scurt, pretul este bun! Nu se ia la suprapret! Cand se dau pentru alte evenimente nu e problema ,dar ziua nationala este? SI daca se dadeau 100.000 de euro nu era putin. Eu sunt mandru ca sunt Roman,iar 1 Decembrie este ziua in care si altii mai simt ca apartin acestei frumoase natiuni. Cand s-au dat pentru zilele tineretului maghiar nu a fost problema? Cand se dau pentru zille tineretului din "Rpublica Democrata Belgravistan" nu e problema, dar pentru Ziua Romaniei este? Hai sa fim seriosi! Daca vroiai sa ne spui cat a dat primaria pe steagurile nationale nu puneai tendentios problema si ne informai si gata! Altfel e parerea ta proprie si personala si din start induci senzatia ca e gresit! Nu mai cauta senzationalul cu subiecte gen Ziua Nationala a ROMANIEI ( implicit si a TA ), astfel de manifestatii trebuie sa fie normal -Senzationale!!!!!. Recomandarea mea: citeste un pic de istorie si o sa vezi ca cei 30.000 euro sunt prea putin ca sa cinstim stramosiii nostrii de la Alba Iulia si din restul tarii, macar o data pe an!

Romanul Bogdan

23.10.2014 09:53

Nimeni nu spune ca nu s-ar putea face ceva cu acei bani, dar de ce sa nu faci aceasta actiune, esti in Romania si trebuie facuta! Hai sa sarbatoreasca toti ceilalti pe banii nostri ,dar noi nu ca mai bine dam la altii. Hai sa fim seriosi! Romanul sa nu isi dezvolte identitatea si culturalitatea si sentimentul de apartenenta , doar altii! Hai sa nu mai scoatem idiotenii pe gura! Hai sa fim egali si cu noi , nu numai cu alti!!!

Kuku

23.10.2014 10:43

Romanul Bogdan esti un incult si analfabet

Napocel

25.10.2014 09:50

Patriotism de carton și pe burțile goale. Da, să se pună steaguri dar într-un loc, cel mult 2, nu pe toți stâlpii ca acea firmă Moldomar... (ciudată firmă, de ce nu Ardealmar??) să aibă profiturile asigurate. Acei 30 de mii euro să fie împărțiți la 3 și-n fiecare an 3 clujeni să fie trași la sorți iar primăria să le dea câte 10 mii de euro. Abia de de atunci încolo patriotismul adevărat va prinde viață! 

Adauga comentariu