Primăria cumpără pâine "labă", de "doo" kile, bătută bine pe vatră. Valoarea investiției este de aproape o jumătate de milion de lei

Cine suntem noi? Primăria Cluj-Napoca. Și ce vrem noi? Pâine labă, care să fie bătută bine și nu oricum, ci pe vatră. Și de cât să fie laba...ăăăă, pardon, pâinea? Dăcât de doo kile mari și late. Și unde ducem noi laba bătută? Tocmai la cantina Primăriei. 

Primăria Cluj-Napoca vrea să cumpere tot felul de produse de patiserie, a căror valoare este de 405.450 lei, adică cum ar veni de vreo 88.000 de „ieuroi”. Tocmai ce a fost scoasă la licitație procedura. Pe lista bunătăților din făină se află și pâine labă, bătută bine pe vatră și care să cântărească doo kile. Până în data de 7 ianuarie, cei care vor să se prezinte cu oferte pentru pâinea labă pot face acest lucru. 

Pe lângă această specialitate, Primăria mai cumpără și cornuri pentru hotdog, pâine toast, chiflă burger cu susan, franzelă albă feliată și baghetă tip Foccacia.

Dacă nu este cumva vorba despre asigurarea stocului necesar de produse de panificație pentru anul viitor pentru cantina Primăriei, atunci poate să fie vorba despre vreo acțiune caritabilă pentru cei nevoiași în ale gurii, pusă la cale și ținută la secret de către slujbașii orașului. Doar că, surpriză, acțiunea caritabilă nu a rămas ascunsă ochiului public. Admirăm și suma consistentă ca o pâine labă, pe care au alocat-o mai marii orașului pentru această investiție. 

Ce să mai zicem? Dorim succes municipalității în această acțiune de cumpărare de produse de panificație. Sperăm să nu fie contestații pentru a nu relua, cu tristețe, întreaga procedură! 

Adauga comentariu