Primăria Cluj-Napoca va interzice alte marșuri gay. Avocat clujean: „Este discriminare și încălcarea libertății”

Comentarii

Andra

04.07.2017 15:32

Poate că ar fi trebuit să nu fie autorizat marșul extremist în aceeași zi cu marșul pentru toleranță! Nu are nimeni dreptul să hotărască ce să facă alții cu viața lor. Dumnezeu ne-a creat pe toți și ne acceptă exact așa cum suntem! Până la urmă, El ne-a creat și pe noi, ăștia "normali", și pe cei lgbt. Ce calitate am eu să hotărăsc cu cine să-și împartă viața omul de lângă mine? Este careva dintre noi vreun Zeu cu acest drept? Nu! Toți suntem egali și fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui, să fie mulțumit că are dreptul la propriile alegeri și să nu intervină în ale altora!

ducu

04.07.2017 18:47

daca tipa aia Oana Mardare nu facea aiurea scandal, nu se intampla nimic. Oricine poate face o manifestatie si poti merge  sa asisti, dar n-ai dreptul la contra-manifestatie, cum a facut ea, doar asista si asculta ce solicita cei de la mitingul autorizat. Au mai fost mitinguri ale Noii drepte si lgbt in aceeasi zi, in locatii diferite si totul a fost ok. A trebuit sa vina actrita platita sa-si faca showul. Adio mitinguri. 

Daniel

06.07.2017 00:01

Corect ce zici,dar nu mi se pare normal sa promoveze aceste inclinatii sexuale cel puti  nu atata vreme cat eu om "normal" nu fac marsuri pe strada sa ma declar hetero,ori cat ar spune ei ca vor doar egalitate si drepturi (care de altfel le au ca oricare alt cetatean roman) se urmareste o promovare acestor inclinatii sexuale si formarea unor idei cat mai tolerante asupra lor.Strict parerea personala consider ca este un dezechilibru mental si tocmai de aceea nu trebuie tolerate astfel de manifestatii in speranta ca nu mai "infloreste" ceva in mintea unuia sarac cu duhul.

Adauga comentariu