Primaria Cluj-Napoca sustine presa tiparita. Isi face abonamente la ziare de 7.500 lei

In urma cu doua saptamani aparatul de specialitate din Primaria Cluj-Napoca a publicat un anunt de achizitie abonamente ziare si reviste. Pe banii clujenilor sefii de servicii din cadrul Primariei vor putea lectura de la ziare locale tiparite pana la ziare nationale, de sport si reviste econmice. Pentru acest lucru din bugetul local vor fi cheltuiti in perioada august-decembrie 7500 de lei.

Functionarii publici din cadrul primariei Cluj-Napoca  nu vor mai avea motive sa se plictiseasca la locul de munca. Acestia  vor beneficia incepand din luna august de un abonament la 21 de publicatii. Administratia locala doreste incheierea unui contract in vederea livrarii a 21 de pubicatii tiparite. Printre ziarele si revistele  pe care doreste sa le achizitioneze Primaria Cluj-Napoca se regasesc atat ziarele locale, cat si ziare si reviste de specialitate cum ar fi Click, Forbes, Gazeta Sporturilor, Libertatea, Academia Catavencu sau Foreing Policy. Totodata, pentru cunoscatorii de limba engleza, Primaria va avea un abonament la Foreign Policy, iar pentru vorbitorii de limba maghiara cate un abonament la Szabadsag si Kronika. 

Numele si numarul ofertantilor nu este cunoscut inca publicului deoarece repezentantul primariei care se ocupa de selectia ofertelor se afla in aceste zile in condediu medical. Suma de 7.500 pe care este dispusa sa o acorde primaria pentru cele 21 de publicatii va include si transportul acestora la sediul de pe calea Motilor, iar ziarele vor fi utilizate de catre serviciul mass media, primari si viceprimari.

“Licitatia este anuala insa nu stim din ce cauza cei de la serviciul administrativ nu au facut-o pana acum. Ziarele sunt pentru serviciul mass media, primar si viceprimari”, au declarat reprezentantii biroului mass media din cadrul Priamariei Cluj-Napoca.

Licitatia pentru  achizitionarea celor 21 de titluri de ziare se afla in perioada de evaluare a ofertelor si vine ca o completare la contractul incheiat pe o perioada de un an, contract de monitorizare media in valoare de 63.000 de lei pe care Primaria l-a incheiat pe o perioada de un an de zile cu o firma din Cluj-Napoca.  

Foto:hyperliteratura.ro

Adauga comentariu