Primaria Cluj-Napoca intentioneaza sa cheltuie 160.000 de euro pe calculatoare noi

In perioada urmatoare, Primaria Cluj-Napoca intentioneaza sa achizitioneze calculatoare noi pentru angajatii institutiei. Contractul este estimat la o suma considerabila, de aproximativ 160.000 de euro.

La sfarsitul lunii august, primaria clujeana a publicat un anunt de intentie, potrivit caruia urmeaza sa fie achizitionate calculatoare pentru angajatii institutiei.

Valoarea estimata a contractului este de 721.000 de lei, fara TVA, adica aproximativ 160.000 de euro.

Oana Buzatu, purtator de cuvant al primariei Cluj-Napoca, spune ca o buna parte din calculatoaele angajatilor se apropie de termenul de casare, si trebuie schimbate.

“Exista o serie de calculatoare foarte vechi, sunt aproape de termenul de casare, si atunci trebuie sa ne asiguram ca exista altele, cu care sa le inlocuim. Legea nu te lasa sa achizitionezi calculatoare decat in aceste conditii. Calculatoarele sunt exiprate si moral, si tehnic, iar din punct de vedere contabil se pot casa”, a declarat Oana Buzatu.

Aceasta a atras atentia, insa, asupra faptului ca anuntul de intentie nu implica, neaparat, si organizarea licitatiei.

Comentarii

Felician

09.09.2014 09:12

Termenul de casare ? Pai mai fato sunt calculatoare din mileniul trecut asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt servicii in care oamenii si-au cumparat ei calculatoarele. Oricum calculatoarele noi sunt pentru coiosii care le folosesc ca sa stea pe facebook !

Adauga comentariu