Primăria Cluj-Napoca, focar de COVID-19 ținut la secret?

Ne scriu, sub protecția anonimatului, slujbașii municipalității cluj-napocane, speriați de faptul că printre ștăbimea Primăriei sunt mulți infectați cu COVID-19, dar se ține ascuns acest aspect.

Cum am fost rugați să facem publice informațiile (sub rezerva faptului că nu le garantăm), întrebăm onor municipalitatea dacă se confirmă informația conform căreia și în Primăria Cluj sunt angajați confirmați cu noul coronavirus?

Din bun simț așteptăm un răspuns oficial, chit că s-ar putea să avem așteptări prea mari.

Prin urmare să dăm cuvântul surselor din Primăria Cluj-Napoca:

”Si in Primaria Cluj sunt angajati confirmati cu noul coronavirus.

Pe langa viceprimarul Tarcea care, cica sta in izolare, prin primarie se vorbeste ca si el are coronavirus, si alti angajati sunt pozitivi.

Sefa de la achizitii Lucia Lupea este confirmata pozitiv, si pe langa ea mai multi.

Nu s-a facut ancheta epidemiologica in niciunul din cele doua cazuri stiute si confirmate, nu s-au dezinfectat birourile, nu exista in birourile din primarie distantare sociala, nu exista nici macar amaratul ala de plexigas.

Pe primar nu il intereseaza de propriii angajati, nu se mai dezinfecteaza in primarie. La poarta de pe Motilor 3 se ia temperatura cu un aparat care arata vesnic 33 de grade sau 35 grade, adica ori e stricat, ori manipulatorul habar nu are ce manipuleaza, cert este ca temperatura se ia in bataie de joc, selectiv. Pe langa ca nu merge aparatul, nu se dezinfecteaza holurile, birourile etc, nu se dau masti sau dezinfectante angajatilor, dar li se spune ca sa le fie frica sa nu moara. Nu exista ca sa fie dezinfectant in birouri dupa ce se umbla cu sute de acte, trebuie sa iesi pe hol, unde este pus putin intr-un singur loc la cateva zeci de oameni, nu in fiecare birou cum ar fi normal intr-o primarie civilizata , unde edilul are grija de angajatii lui.

In contact cu cei doi au intrat majoritatea angajatilor de pe Motilor 3, in biroul unde statea Lucia Lupea se statea fara masca, nimeni nu sta cu masca in birouri, doar cand se iese pe hol, e un focar de infectie.

Nu s-a luat nicio masura cu colegii ei din birou si cu cei care au intrat in contact cu ea, nu au fost testati, trimisi acasa, sau alte masuri. La fel cu viceprimarul, stau in continuare inghesuiti in birou si li s-a zis ca nu sunt contacti directi.

Asa are grija primarul de oamenii lui!

Nu au fost luate masuri pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, se incearca musamalizarea!!!!

Nu au fost identificati contactii directi ai celor doi, probabil ca se gandesc ca nu au cum sa transmita mai departe. Ca de masca nici vorba, doar pe teren sa-i vada lumea si la TV.

POATE NE AJUTATI SA FACETI PUBLIC, SA NE AJUTE SI PE NOI CINEVA, SA SE IA MASURI.

Adauga comentariu