Primăria Cluj-Napoca ,,cârpește” statuia ecvestră a lui Mihai Viteazu cu 3,2 milioane lei

Primăria Cluj-Napoca repară ,,cenușăreasa” din zona centrală a orașului, statuia Mihai Viteazu care se destramă bucată cu bucată. Proiectul de modernizare a Pieței Mihai Viteazu a fost ținut la ,,sertar” mai bine de trei ani. În luna noiembrie a anului trecut, municipalitatea a început, în sfârșit, procedura de licitație pentru reabilitarea statuii ecvestre a lui Mihai Viteazu. Startul lucrărilor de reabilitare s-a dat la începutul lunii ianuarie. 

,,Începând din data de 3 ianuarie, se fac lucrări de restaurare la statuia evestră a lui Mihai Viteazu. S-a făcut o achiziție publică și s-a încheiat un contract de execuție cu asocierea SC Euras SRL- SC Arh Service Guttman&co SRL. Conform contractului, se fac lucrări de intervenție de primă necesitate și lucrări de reparație. Valoarea contractului este de 3,2 milioane lei. Termenul de execuție este prevăzut pentru 279 de zile, aproximativ 9 luni”, ne-au transmis reprezentanții biroului mass-media al Primăriei.

Statuia ecvestră este simbolul celui care care a înfăptuit prima unire a românilor, la 1600. Muncipalitatea este presată de centenarul Marii Uniri, care va fi celebrat anul acesta, să pună în aplicare o parte din proiectul ,,îngropat” de minciunile lui Boc, Apostu și Moisin pe banii clujenilor.

Comentarii

Gica

09.01.2018 15:11

Hahahaha, un cretin tot se va găsi să posteze și la această știre o cretinăreală.

Mihai

09.01.2018 16:06

Toata piata e o "cenusareasa" a centrului. Banii se duc pe Piata Unirii si Piata Avram Iancu. De fapt, doar zonele astea conteaza, restul orasului nu atrage turisti.

gogu

10.01.2018 20:00

Parking, Dorele? In dosul Calului? Supt Mihai Viteazu'? Ceva parcari, orisice... Nimic? Un metrou? Prin Canalul Colector mal dreapta Somes. Unu' mic, ca si Boc e mic... Mic de tot, ca ase le place cujenilor...Lasa ca nu-i bai, vine te'tea Furnal si face el Tunel pe supt Feleac

Adauga comentariu