Primăria Cluj-Napoca, amendată cu 20.000 de lei pentru parcul în care au fost găsite seringi, sticle și prezervative

Comisarii de la Protecția Consumatorului au amendat cu 20.000 de lei Primăria Cluj-Napoca în urma controalelor efectuate într-un parc de copii din cartierul Mănăștur.

Vă reamintim că în urmă cu două săptămâni Comisarii au dispus închidere parcului după ce au descoperit o situație de neimaginat într-un parc de copii. Parcul ce trebuia să fie locul de joacă al unor copii a fost transformat într-un loc dubios în care au fost descoperite seringi, sticle de alcool, sau prezervative.

„Am fost sesizați cu privire la existența unor seringi și prezervative folosite în parcul de pe strada Almașului, din cartierul Mănăștur. M-am deplasat acolo cu încă doi inspectori și am decoperit că cele sesizate erau adevărate. Am apelat la celelate instituții, inclusiv Poliția și Jandarmeria, dar mai ales la Direcția de Spații Verzi care are în responsabilitate administrarea acestui parc. Parcul a fost închis și vom lua în calcul aplicarea unor amenzi cuprinse între 3.000 și 30.000 de lei. Este vorba de punerea în pericol a siguranței tuturor celor care vin în acest parc. Sunt mulți copii care vin și stau în acest parc. Se vede că igienizarea acestui spațiu nu s-a realizat”, declara atunci, adjunctul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, inspector șef Mircea Radu.

Citește mai multe detalii:

Măsură fără precedent a comisarilor de la Protecția Consumatorului: au ÎNCHIS un parc de joacă din Mănăștur. Seringi, protexuri folosite, sticle sparte! Emil Boc, Bontidene, nu va e RUSINE?

Adauga comentariu