Primaria a cerut oprirea lucrarilor de pe Macesului

Primaria municipiului Cluj-Napoca a cerut oprirea lucrarilor pentru blocurile de pe strada Macesului

"I-am instiintat pe beneficiari ca a fost suspendata autorizatia de construire. I-am anuntat pe proprietari ca prefectul a contestat documentatia si ca asta implica automat sistarea lucrarilor", spun reprezentantii mass-media din cadrul institutiei. 

Actiunea a fost demarata inca de luni de catre Prefectura Cluj, iar Emil Boc a fost obligat, conform legii, sa suspende autorizatia de constructie a societatii Synesis Development. Investitia e evaluata la 11 milioane de euro.

Comentarii

locatar

22.03.2014 15:05

Trebuia de marti sa fie sistate, dar cei de la Inspectoratul in constructii care aveau obligatia sa opreasca lucrarile nu au catagdisit sa faca acest lucru, in consecinta s-au trezit cu o plangere. Primaria a incercat si ea aceiasi manevra, doar cand au vazut ca se ingroasa gluma si ca celor de Inspectoratul in constructii li s-a facut plangere au anuntat dezvoltatorul ca sa opreasca lucrarile. Speram ca cei de la DNA sa ancheteze modul in care s-a aprobat atat PUZ-ul cat si autorizatiile de constructie. Nu ar fi de mirare ca in urma cercetarilor sa pice ceva capete luminate de la Prfimarie, Inspedctoratul in constructii etc. 

locatar

22.03.2014 15:05
Trebuia de marti sa fie sistate, dar cei de la Inspectoratul in constructii care aveau obligatia sa opreasca lucrarile nu au catagdisit sa faca acest lucru, in consecinta s-au trezit cu o plangere. Primaria a incercat si ea aceiasi manevra, doar cand au vazut ca se ingroasa gluma si ca celor de Inspectoratul in constructii li s-a facut plangere au anuntat dezvoltatorul ca sa opreasca lucrarile. Speram ca cei de la DNA sa ancheteze modul in care s-a aprobat atat PUZ-ul cat si autorizatiile de constructie. Nu ar fi de mirare ca in urma cercetarilor sa pice ceva capete luminate de la Prfimarie, Inspedctoratul in constructii etc. 

Adauga comentariu