Primăria afişează ilegal?!?!?

Locuitori din Mănăştur au avut surpriza să constate că Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei face afişaj ilegal.

Unde? Pe ghena de gunoi.

Nu cu mult timp în urmă, primăria trimitea un comunicat sforăitor, în care anunţă cu mândrie că au prins un puşti care făcea afişaj ilegal şi, pe lângă faptul că i-au aplicat o amendă, l-au şi pus să se întoarcă cu toate afişele dezlipite. Primăria s-ar putea scuza că punctul de colectare e în proprietatea ei. Atunci, ne punem şi noi bannere pe balcoane...

Punctul de colectare a deşeurilor nr. 184 din Mănăştur a devenit avizier pentru Direcţia Tehnică, care îşi anunţă intenţia de a elabora Planul Urbanistic Zonal.

Iniţiatorul este Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcţia Tehnică şi nu putem să nu observăm "limbajul de lemn", care le face cinste inginerilor, dar este inaccesibil mănăşturenilor simpli. Ca să nu mai spunem şi că lipsesc nişte semne de punctuaţie.

Locuitorii sunt informaţi (traducem noi, că să priceapă lumea), că primăria vrea să ceară şi părerea locuitorilor din zonă cu privire la construirea unui parking suprateran. Pentru aceasta trebuie să se facă un studiu pentru a vedea în ce măsură este nevoie de el şi cum ar fi mai bine să fie amplasat, ce dimensiuni ar trebui să aibă, cum se vor muta reţelele, branşamentele şi racordurile, astfel încât să fie bine pentru toată lumea.

Apoi li se spune locuitorilor din zonă cine este responsabil de proiect şi li se comunică că vor fi luate în vedere observaţiile făcute în scris şi depuse la Registratura de pe Moţilor, ca doar degeaba avem mailuri şi telefoane inteligente şi conexiune la internet.

Dacă oamenii aşteaptă răspuns la observaţiile pe care le fac, trebuie să meargă din nou la primărie, în perioada 24 februarie-9 martie şi să fie cu ochii pe panoul de informare.

 

Comentarii

noname

10.02.2017 15:24

e comic dar totodata ingenior sa afisezi pe ghena de gunoi ca in zona se intentioneaza sa se faca un parking de cartier. Nu toate lumea citeste presa sau se uita pe site-ul primariei, dar cu siguranta toti merg sa-si arunce gunoiul menajer, deci vor vedea anuntul. 

Cineva

10.02.2017 15:40

Pai cand au facut ei ceva legal. Apoi, e mai usor de aruncat la gunoi hartia cu abureli.

Adauga comentariu