În prima zi din cel de-al cincilea mandat al lui Emil Boc, alegătorii săi circulă tot bară la bară, fără a avea un pasaj pe Tăietura Turcului

Primarul Emil Boc a anunțat astăzi, pe pagina sa de Facebook, rezultatele alegerilor locale, pe care le-a câștigat din nou cu un procent covârșitor:

„După numărătoarea oficială a voturilor, la 182 din 183 de secții de vot, rezultatele sunt următoarele :

- Emil Boc (PNL) - 74,76%

(…)

Dragi clujeni,

Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o!

De asemenea, vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați acordat-o echipei PNL - Partidul Naţional Liberal pentru Consiliul local, Consiliul Județean și președintele Consiliului județean în persoana domnului Alin Tișe.

În urma acestui uriaș vot de încredere, simt o responsabilitate mai mare ca niciodată și tot ce ține de mine va fi întreprins pentru a nu vă dezamăgi și pentru a menține Clujul pe primul loc!”

Emil Boc nu este la primul său mandat, ci la al cincilea. Clujenii, așadar, i-au mai acordat încă de 4 ori consecutiv votul de încredere. Clujul nu este un oraș foarte întins ca suprafață, așa că, în cele patru mandate anterioare, primarul Boc ar fi putut să simtă o responsabilitate mai mare în a întreprinde tot ce ținea de el pentru a pune Clujul la punct în toate zonele, în toate cartierele, prin proiecte de infrastructură de care orașul avea și are nevoie.

Primarul Emil Boc a ales însă să întreprindă tot ce ținea de el pentru a menține Clujul pe primul loc doar ca imagine – prin festivaluri, inaugurări punctuale, de mici proiecte năstrușnice, inutile, dar care sunau bine, prin tot ce a însemnat vopsirea gardului. Și a reușit! Clujenii l-au ales, mandat după mandat, fiindcă au crezut că au cel mai fain oraș din țară, condus de cel mai gospodar primar!

Nu a contat la vot că Emil Boc a ratat proiectele majore de infrastructură ale orașului – drumuri, poduri, școli, creșe, spitale ș.a. Le-a ratat și bine a făcut, fiindcă a câștigat! Se pare că clujenii nu au nevoie de infrastructură majoră, ei au nevoie de băncuțe cu USB la care să își încarce telefoanele, de străzi smart cu wi-fi pe stâlpi, de stații de încărcare pentru trotinete, de festivaluri și de șușanele pseudoculturale.

Ieri, 75% dintre clujenii care au mers la vot l-au reales pe Emil Boc pe post de primar. Cu toate că, timp de patru mandate, primarul Boc nu a putut să le construiască, de pildă, un banal pasaj peste calea ferată din zona Tăietura Turcului. Prin urmare, clujenii, în prima zi din cel de-al cincilea mandat al alesului lor, circulă tot bară la bară pe Tăietura Turcului, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos:

E fain la Cluj!

Adauga comentariu