PRIMA reacție a fostului subprefect, Mihnea Iuoraș, după decizia de ACHITARE: „După aproape 5 ani de calvar s-a întâmplat ce am zis, am fost declarați nevinovați”

Înalta Curte de Casație și Justiție a României a dispus achitarea definitivă a fostului subprefect de Cluj, Mihnea Iuoraș. Clujeanul a fost trimis în judecată în dosarul ANRP, instrumentat de DNA București. Decizia definitivă a fost pronunțată astăzi, 8 octombrie.

Iata prima reacție a lui Mihnea Iuoraș: 

„După aproape 5 ani de calvar s-a întâmplat ce am zis, am fost declarați nevinovați. Am stat în arest patru luni departe de familie, ne-au fost sechestrate bunurile, unii dintre noi ne-am pierdut locuri de muncă, carierele ne-au fost afectate, pentru dorința unora de a face din pix prejudicii uriașe care nu au existat, doar pentru a putea raporta realizări mărețe. Din cauza unor reglări de conturi între diverse grupări care s-au aflat la butoanele puterii în ultimii 15 ani. Suntem fericiți”.  

Citește și:  Fostul subprefect al Clujului, ACHITAT DEFINITIV!!! 

Avocatul Mircea Ilian ce l-a reprezentat în instanță pe Iuoraș spune că în sfârșit s-a făcut dreptate pentru un om care era nevinovat.

”Pe lângă sentimentul de fericire pe care nu pot să îl transmit în cuvinte, pot spune că în sfârșit, prin decizia pronunțată astăzi, nevinovăția domnului Iuoraș a fost în sfârșit dovedită. Ne-am luptat și am crezut ani întregi în nevinovăția dânsului și ne bucurăm că în sfârșit și Înalta Curte a îmbrățișat acest punct de vedere și a dat această soluție definitivă extraordinară care confirmă ceea ce noi am susținut ani la rând. În primul rând, cea mai mare bucurie este că s-a făcut dreptate pentru un om care era nevinovat”, a declarat pentru Gazeta de Cluj, avocatul Mircea Ilian.

Adauga comentariu