Prima infrangere pentru FC Victoria Cluj a venit cu Florestiul! Ce le transmite jucatorilor patronul echipei!

Pas gresit pentru FC Victoria Cluj, invinsa azi cu 1-2 acasa de catre echipa Florestiului. Meciul a fost in mare echilibrat, dar dominat mereu de Floresti. Unul dintre punctele oaspetilor a fost un autogol, dintr-o eroare a lui Ungurusan. Pentru Victoria Cluj a marcat Pintea. Avand in vedere si rezultatul celuilalt derby disputat la aceeasi ora, cand Iclodul a pierdut cu 1-3 in fata celor de la Somes Dej, Victoria pierde locul 1 in clasament in defavoarea celor de la Dej, avand acum si presiunea Florestiului care reintra in cartile pentru promovare.

Patronul echipei, Liviu Alexa, a oferit o declaratie interesanta la final de meci:

"Partea cea mai rea e ca nu am jucat mare lucru. Si asta e tare dezamagitor. Nu ma intereseaza autogolul lui Ungurusan, scart, asta se poate intampla in orice joc, dar eu nu uit ca Ungurusan a contribuit enorm la tot ce avem pana acum. Sa nu se bazeze echipa in a specula acest accident.

Problema este la echipa, la jocul mort, la faptul ca nu au miscat nimic si l-au facut de rusine pe Marius Suller. Era un moment bun sa ramanem in cartile locului 1, ne-am batut joc de sansa noastra. Scorurile de 8-2 sau 9-1 facute cu echipe slabe nu inseamna nimic daca nu misti in joc impotriva greilor. Partea buna e ca mai e destul pana la finele campionatului. Capul sus!", a spus Liviu Alexa. 

 

Adauga comentariu