Presedintele Klaus Iohannis pierde simpatia romanilor dupa declaratia privind situatia Antena 3

Dupa declaratia de ieri a presedintelui Klaus Iohannis privind ordinul de evacuare a ANAF a sediilor Intact Media Group mii de romani si-au retras like-urile de pe pagina oficiala de Facebook a sefului statului.

Intrebat despre actiunea ANAF, Klaus Iohannis a declarat: "Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. in primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. in al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila".

Presedintele a constatat, din discutii pe care le-a avut, ca exista deschidere la factorii de decizie in acest caz. „in fine, am constatat, din discutii pe care le-am avut, ca exista deschidere la factorii de decizie si se pot gasi solutii convenabile”, a spus presedintele Klaus Iohannis, citat de antena3.ro.

De aseara, de la momentul declaratiei, si pana acum aproximativ 6.000 de romani au dat Unlike paginii de Facebook a presedintelui Iohannis.

“Astazi ma simt dezamagit de ce ai spus. Nu te-am atacat nici macar cand am aflat de anumite combinatii pe care le-ai facut, nu ma intereseaza de ce tunuri imobiliare ai facut in trecut, dar ma intereseaza sa iei atitudine, iar azi ce ai zis nu prea iti face cinste...”, se arata intr-unul din cele peste 3.000 de comentarii de la ultima postare a presedintelui de acum 16 ore.

“Daca si presedintele incita la nerespectarea justitiei .....Rusine domnule si nu sunteti presedintele decat al infractorilor!”, a comentat un alt internaut.

“Nene, acum imi pare rau ca te-am votat. Dar te tin minte! Daca ai ajuns sa iei apararea antenelor si sa generalizezi ca sa creezi confuzie pentru executarea unei sentinte de evacuare a unui sediu care nu e inchiderea unui post..m-ai convins.Data viitoare ma gandesc de 3 ori inainte sa pun stampila. Cat despre ANAF care pe mine m-a amendat de nenumarate ori. RESPECT! Asta inseamna profesionalism, scurtarea timpilor morti. Bravo, ANAF!”, se arata intr-un alt comentariu.

La aceasta ora pagina oficiala de Facebook a presedintelui Iohannis are 1,7 milioane de like-uri.

 

Adauga comentariu