Președintele filialei PNL Turda, Nicu Giurgiu, și-a dat demisia din partid în semn de protest pentru aducerea traseistului Cristi Matei în filială. Buda pierde oameni inimoși pentru Obosilă

PSD Cluj a scăpat de infecția politică Cristian Matei, însă infecțiile politice își caută mereu noi organisme pe care să le îmbolnăvească. Matei a trădat de multă vreme PSD și se află de luni de zile în discuții cu PNL la Cluj. Aceste discuții s-au concretizat ieri când Nicu Giurgiu, cunoscutul avocat ce a condus filiala PNL Turda și consilierii și-au dat demisia din partid.

În semn de protest pentru faptul că județul, prin Daniel Buda, îi obligă să îl ingurgiteze pe primarul trădător Cristian Matei, care ani de zile și-a bătut joc de PNL-iști, i-a umilit și persiflat și care vine acum impus drept candidat de primar în filială. PNL Cluj i-a promis lui Matei primăria încercând să îl convingă pe Nicu Giurgiu sau pe Ritter să rămână șef de președinte de filială doar că, demni, Giurgiu, Ritter și Felezău și-au dat demisia astfel că Matei vine acum la o filială goală.

Surse apropiate de Nicu Giurgiu ne-au declarat că acesta este de neclintit în decizia sa, mai ales că i s-a indicat faptul că Raluca Turcan îl va suna ca să îl îmbuneze.

Un alt liberal, dar de această dată din Câmpia Turzii, Marian Lechințan nota aseară pe pagina sa de Facebook „în seara aceasta, eu ca liberal sadea, am primit o palmă grea pe obraz auzind că până mai ieri comunistul Matei este din această seară liberal”.

În tot acest context ciudat politic, cântărește greu și neașteptatul scor pozitiv pe care PSD Cluj l-a scos la Turda, unde, în turul doi al alegerilor, cu organizația decapitată și încropită pe genunchi, PSD tot a reușit să ia cu 1100 de voturi mai mult ca momentul electoral în care Matei a fost ales.

Adauga comentariu