Presedintele fara de partid. Cand esti imparat fara haine

Cand eram mic, parintii se mai scapau de noi punandu-ne la vinil discuri. Ascultam atunci Dida Dragan, Alex Andries cu fake-country, dar si povesti. Hans Christian Andersen era dramatizat in disc de vinil cu povestea "Hainele noi cele ale imparatului".

Mi-aduc aminte si acum: se facea ca esti ministrul Transporturilor si te prind niste jegosi din presa ca mergi cu gipuri ale lui Nelu Iordache, un viconte cretin care umbla cu cash la el in elicopter, si crezi ca va fi bine. Anii trec, si vine Crin care joaca mai mult la Monaco decat viata lui. Tu stii ca esti ratat. Dar te ajuta conjunctura si ajungi sa fii seful PNL dupa ce te-ai dat in hinta. Hinta se transforma in voiaje cu elicopter pe 3000 de euro calatoria, mandolina se transforma in balalaica, tu, pe care EU te-am descoperit acum un an ca nu ai carte de munca activa ca sef al partidului intreprinzatorilor liberali.

Iata cum, asa zicea si Esenin, prostoiul se va da in lingispir, ajungi seful PNL. Dormi 100 de ani sub dominarea PSD, te distruge DNA, sugi clitorisul procuroarelor DNA, revii ca lider mort al PNL, te pisi pe presedintele tau, Klaus, nu il ajuti cu nimic 5 ani.

Si, cand nu stii ce sa faci, iti aduce Dumnezeu doua noroace: pe Sighiartau, un mucos cu forta neoprotestantilor, si care se dovedeste muncitor si dornic sa faca, si un loz in plic castigator, precum Rares Bogdan, care nu te renaste pe tine, ci renaste un partid.

In cel mai dragnist episod posibil, tu, care esti un nevolnic, castigi alegerile cu ajutorul pocaitului si al baiatului cu batistuta. Si, ca orice pesedistpenelist, vrei sa ii omori. Luni, pe Sighiartau, care e foarte tanar si neexperimentat, dar o forta, si, acum doua saptamani, pe singurul fraier dispus si eficient sa iti repare partidul.

Luni, Ludo a incercat sa para ca e presedinte de partid si sa ii dea muie pesedista lui Rares Bogdan. Luni, coaiele lui Ludo nu au avut cvorum. Stiti, si la sex, si in politica, daca ai coaie, trebuie sa ai cvorum. Neam de neamul lui Vadim nu s-a intamplat sa nu aiba cvorum, pana si Dragnea isi punea coaiele in CEx si avea cvorum. Funar, daca face maine o chemare, vine Burebista cu Glad si cu Menumorut, si are si el un cvorum schizofrenic. Ba, dar sa fii presedintele PNL si sa nu ai cvorum cand crezi ca ai penis, asta e tare trist.

Stiati ca pe Batistuta Rares Bogdan il sustin deja 600 de grei. Nu stiam nici eu insa ca il sustin: pedelistii grei, neoprotestantii din PNL, aripa conservatoare din PNL. Acum stim. 

Acum stiu si eu ce inseamna sa fii presedintele PNL cu hainele cele goale ale imparatului. Rade biroul fucking national de tine.

In patinaj, exista triplul Axel. Un Axel e deja, oricum, o combinatie fatala, o rotatie care pune presiune pe dinamica genunchiului, a corpului. Un Axel e sinteza ta de pro. Cred ca Bratienii fac triplu Axel in mormant stiind ca un baiat care canta Lambada la mandolina ii refuza PNL-ului viitorul gamei majore pe care destinul i-o cantase deja. 

Am ajuns eu sa scriu editoriale despre PNL, io care sunt pesedist convins. Dar va spun: cum fute Ludo ludicul din PNL, nu o facea nici Dragnea.

Rares Bogdan a fost un accident electoral pana sa munceasca si sa dovedeasca ca are cvorum national. Acum devine un must carry.  

Adauga comentariu