Preşedintele Consiliului judeţean Cluj critică din nou "practicile" nedemocratice la "nominalizările" din Guvernul Cîţu: "Cineva crede că, prin susținerea unor persoane peste organizația Cluj, va reuși să pună mâna pe filiala Cluj"

În continuare nu este pace în Partidul Naţional Liberal, filialele ardelene ale partidului de uvernământ. Pe pagina de Facebook, Alin Tişe, preşedintele ales al CJ Cluj, crirică în continuare în termeni duri nominalizările din Guvernul Cîţu. Acum o săptămână, filialele ardelene ale PNL criticau în termeni duri negocierile făcute de Ludovic Orban, în interes personal, cu USR-PLUS şi UDMR pentru constituirea Guvernului Cîţu.

Azi, Alin Tişe critică senzaţia unora de a lua decizii nedemocratice, în numele PNL Filiala Cluj, fără consultări, fără vot intern, "Ca și cum partidul acesta este doar al lor".

"Legat de reprezentarea în Guvern a organizațiilor din Ardeal.

În concret - organizația Cluj.

Nu îmi amintesc să fi discutat în organizația Cluj susținerea vreunei persoane pentru postul de ministru.

Or să se fi supus la vot.

Supunerea la vot în partid, a nominalizărilor, este o practică democratică, așa cum am fost supuși votului atât eu cât și primarii când am candidat la primării sau consiliul județean.

Cineva crede că, prin susținerea unor persoane peste organizația Cluj, va reuși să pună mâna pe filiala Cluj. Ca și cum partidul acesta este doar al lor.

Așa știu să facă politică, pentru că așa au făcut toată viața și pentru ca altfel nu pot, fiind impotenți politic.

Organizația Cluj, dincolo de faptul că este cea mai performantă din țară, nu va putea fi condusă niciodată de nulități politice!"

Adauga comentariu